ŠA ČEKA NERVNI SLOM! Procurio snimak iz kola, njegova bivša u AFERI sa OVIM FRAJEROM!

Autor:

Zadruga

24.03.2024

04:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vanja Ignjatović šokirala sve!

ŠA ČEKA NERVNI SLOM! Procurio snimak iz kola, njegova bivša u AFERI sa OVIM FRAJEROM!

Foto: TV Pink/printscreen, instagram.com/vanjaignj

Bivša supruga Nenada Aleksića Ša, poznata tiktokerka Vanja Ignjatović našla se u jeku skandala zbog Stanislava Krofaka, kom je poslala poklon za rođendan i čestitku u rijaliti ,,Elita". 

Međutim, sada se pojavio novi snimak koji je šokirao sve, pa se pitaju kako će Ša reagovati kada bude saznao da mu je bivša u durštvu misterioznog frajera. Naime, na Instagram profilu Vanja je objavila snimak na kom se vidi da je po nozi u kolima mazi misteriozni gospodin, kom se za sada ne zna identitet. 

 

Komentari su se usijali, Vanjini pratioci su joj čestitali što je nakon burnog razvoda od Ša uspela da nastavi dalje i da se bori za sebe, a mnogi su se pitali kako li će na ove kadrove reagovati reper kada bude saznao. 

Podsetimo, Ša je uglavnom istica da ga Vanja ne zanima i da je na tu priču stavio tačku, mada mnogi su mišljenja da to govori samo zbog Mione Jovanović, njegove nove devojke, koja je prevarila svog tadašnjeg dečka Stanislava sa reperom. 

Za sada nam ostaje da vidimo kako će Nenad Aleksić Ša reagovati na ove kadrove kada bude saznao. 

Foto: instagram, pink/printscreen

Vanja Ignjatović i Stanislav Krofak

 

Plavi medvedić ima samo jedno značenje, a to je da je sve u redu napolju i da je ispao pravi gospodin za razliku od pojedinih ološa. Znam Šaki da bi voleo da Stanislav i ja imamo neki dogovor, ali ne, oper se pereš na pogrešan način. Nema potrebe mi da vas bolimo. Ljubomora je čudo, ali razumem, niste navikli na istinu, već na laži, jer to jedino i znate. To je vaša struka. Bolje poradi na svom odnosu i svojoj glavi, nego što imaš neke strategije u ledoj glavili, Šakili - napisala je reperova bivša supruga.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading