RASKRINKANA MIONA JOVANOVIĆ DO SRŽI: Ša saznao KOMPLETNU ISTINU o odnosu sa Stanislavom!

Autor:

Zadruga

25.03.2024

14:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miona Jovanović raskrinkana!

RASKRINKANA MIONA JOVANOVIĆ DO SRŽI: Ša saznao KOMPLETNU ISTINU o odnosu sa Stanislavom!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nenad Aleksić Ša i Miona Jovanović ušli su u sukob nakon intevjua koji su dali kod Darka. Aleksiću nije jasno zašto Miona spušta loptu i hvali Stanislava Krofka, smatra da nešto krije od njega.

- Što se sprdaš sa mnom, je*eš me već 45 minuta nećeš da mi kažeš. Šta te je pitao za njega, jel te pitao da li imaš osećanja -rekao je Ša.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša

 

- Nemoj da se dereš na mene, ja uvek sve zaboravim što sam pričala, pitao me da li me gleda i tako te neke stvari -rekla je Miona.

- Ja ću da pomislim da ti nešto kriješ od mene, pričaj mi sve lepo -rekao je Ša.

- Pitao me je Darko za one poklone sa rođendana, da li je provokacija ili nije, onda sam rekla da mi je sad sve lakše jer je prošlo neko vreme ali da mi je sve zamršeno što se tiče nekih stvari. Nije mi bilo jasno što su se moji čuli sa njim ali sam rekla da je kvalitetna osoba i da su osetili da sam ja napravila glupost pa su zato dobri sa njim -rekla je Miona.

- Samo ti spuštaj loptu sa njim, ne kapiram zašto sve to radiš, ne znam što te zanima da li je dobro ili ne kad si moja devojka, stvarno mi nisu jasne neke stvari koje pričaš i radiš -rekao je Ša.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša

 

- Ja sam rekla Darku da svi pričaju da se on nikad ne bih pomirio i da ja njega gledam ali su to sve gluposti, samo da kao ja sve radim a on ništa i da oblačim haljine zbog njega ali su sve to nebuloze. Pitao me je kako mi je sa tobom, ja sam rekla da kad nema emisija da je sve okej -rekla je Miona.

- Rekao sam da moraš da budeš odsečnija i da moraš da rasčistiš taj odnos pa sam opet spomenuo tvoju hladnoću, rekao sam da me nervira što za stolom njega hvališ a mene spuštaš, rekao sam da ne želim da odem iz odnos jer stvarno mislim da me voliš -rekao je Ša.

- Ja sam ti rekla da će meni da skrene mozak od tebe ovde, jer mislim da kad izađemo napolje da će tek onda da bude haos -rekla je Miona.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
au brate

25.03.2024 17:24

ovaj sa je prso postaje naporno slusati coveka u 5. deceniji da kmeci i skace kao razmazeno deriste, blam veka