ŠA NE SME DA SAZNA ZA OVAJ SNIMAK: Miona i Stanislav ZAGRLJENI, ovo je istina o njihovoj VEZI! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

25.03.2024

19:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miona Jovanović i Stanislav Krofak srećni i zagrljeni u vezi!

ŠA NE SME DA SAZNA ZA OVAJ SNIMAK: Miona i Stanislav ZAGRLJENI, ovo je istina o njihovoj VEZI! (VIDEO)

Foto: TV Pink/printscreen

Novi skandal potresa javnost, jer je procureo snimak na kome se vidi kako Miona Jovanović, učesnica rijalitija "Elita", nastupa u jednom klubu dok je njen bivši dečko Stanislav Krofak stoji pored nje. Ova situacija je izazvala brojne kontroverze i komentare javnosti.

Nakon što je snimak postao viralan, javnost je podeljena u svojim reakcijama. Mnogi osuđuju Mionu zbog njenog ponašanja prema bivšem dečku, dok drugi brane njen izbor da nastavi sa svojim životom nakon raskida veze. Ipak, većina se slaže da je situacija neobična i da je snimak izazvao dosta pažnje.


Stanislav Krofka, Mionin bivši dečko, dao je izjavu za medije u kojoj je istakao da ga je snimak iznenadio, ali da ne želi da komentariše Mionino ponašanje. "Nisam očekivao da ću se naći u ovoj situaciji, ali ne želim da komentarišem Mionine postupke. Želim da se fokusiram na svoj život i buduće projekte", izjavio je Stanislav.

Do trenutka pisanja ovog teksta, Miona Jovanović nije dala izjavu povodom ovog snimka. Mediji su pokušali da je kontaktiraju, ali ona nije bila dostupna za komentar.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Republika (@republika.rs)



Podsetimo, Miona Jovanović je postala poznata javnosti kao učesnica rijalitija "Elita", gde je započela romansu sa Nenadom Aleksićem Ša, koji je takođe prethodno bio u braku sa Vanjom Ignjatović. Njihov odnos izazvao je mnogo pažnje, a sada se čini da je Miona opet u centru skandala zbog snimka sa bivšim dečkom.

S obzirom na sve ovo, sigurno je da će se ova situacija nastaviti da intrigira javnost u narednom periodu. Ostaje da vidimo da li će Miona Jovanović dati neku izjavu povodom snimka i kako će se dalje odvijati ova priča.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading