ŠA IZNEO OPTUŽBE NA VANJIN RAČUN: Udario na bivšu suprugu i Stanislava - shvatio da je OVO njihov tajni plan!

Autor:

Zadruga

25.03.2024

16:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reper smatra da su Vanja i Stanislav zajedno i da ona radi protiv njega!

ŠA IZNEO OPTUŽBE NA VANJIN RAČUN: Udario na bivšu suprugu i Stanislava - shvatio da je OVO njihov tajni plan!

Foto: RTV Pink, ATAImages, youtube/printscreen instagram/vanjaignj

Reper Nenad Aleksić Ša ubeđen je da je njegova bivša supruga Vanja Ignjatović u vezi sa Stanislavom Krofakom Panterom, bivšim dečkom Mione Jovanović. O ovome je sinoć pričao u Šiša baru voditelju Darku Tanasijeviću.

- Slušao sam te maločas i negodovao si: "Nije mi jasno i nije mi realno da moram da pričam o vezi svoje devojke i njenog bivšeg dečka" - rekao je Darko.

- Da, da smo kod kuće, to bi bilo zabranjeno, a ovo sada, slušam kako im je bilo lepo i sve to, jezivo mi je... O njihovoj vezi sam stekao utisak da nije bila sjajna, pričala je meni i Marku i svima da nije bilo tako. Kada je stiglo to hipotetičko pitanje, mi smo bili u fazi muvakanja. Kada si često sumnjala da te vara, laže i maže, to je njoj po logici bilo to je to. Javno je rekla da nisu u vezi, pa smo ušli u vezu - rekao je Ša.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Ša o Mioninom ponašanju

- Zbog čega ima potrebu da drugačiju priču priča za stolom - pitao je Darko.

- To zna i Marko, zna i Žana i svi sa kim je pričala. Postoje ti neki detalji, što ona i ja znamo, ali je to njihovo, ja se u to ne mešam da ne ispadnem budala...Tako da, sve što je pričala, tako je, jer da nije, zašto bi neko izašao iz odnosa?! Njena izlaganja su katastrofalna, evo već pet dana je prema meni top, ono što sam oduvek i tražio. Lepo nam je van tog stola - rekao je Ša.

- Da li osećaš da je to sada iskreno i spontano ili zbog kritika - pitao je Tanasijević.

- Osećam da je iskreno. Verovatno taj prvi nalet, to je nju razludelo. Dečko je bio tu do novembra kada je taj poslednji pokušaj bio da dopre do nje, posle toga smo ušli u vezu, posle toga nema da je pokušao da dopre do nje. Nisu samo to te prozivke, ali sama Miona je razlog što je ovde. Kao: "Uzdrmaću im vezu...". Možda je njoj uzdrman ego, pa samo to kuliranje. Ja sam sklopio kockice, moj razvod, taj detalj na razvodu, pa to u čemu su on i moja bivša supruga, njega neko čeka. Sam je rekao ljudima u pabu da možda ima nekoga ko ga čeka napolju. Njoj je bio cilj da mene možda uzdrma, njemu nju... Meni ti lažni mafini i lažne podrške ne piju vodu - rekao je Ša.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Ša ubeđen da Vanja i Stanislav imaju nešto

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Opasno

27.03.2024 08:36

Cudo! Covek je u potpunom ludilu u pričama kojima pokušava druge,sebe je već ubedio,koliko je srecan i ispunjen s ljubavi uz Mionu,lažnu opasnu folirantkinju koja će na kraju sebe uništiti. On je već opako uništava. Bolest koja uzima sve više maha . Opsednutost neumoljivo. Sramno je podrška nekog volsebnog šefa Gjedovica koji hrani lažnom pomoći opsednutog. Kad ce taj sveznajuci nekad nesto i o svom intimnom životu. Kad ćemo od"visokoobrazovanog" magistra socijalnog radnika saznati ono o čemu tako znalački priča o drugima uz najopasnije brojne psovke. Fuj!