OVO JE NAJVEĆA TAJNA MIONE JOVANOVIĆ: Stanislav krije zbog čega NEMA ODNOSE sa Ša, reperu će se SLOŠITI kad bude saznao!

Autor:

Zadruga

25.03.2024

11:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miona Jovanović je pre ulaska u "Elitu" imala ginekološki problem!

OVO JE NAJVEĆA TAJNA MIONE JOVANOVIĆ: Stanislav krije zbog čega NEMA ODNOSE sa Ša, reperu će se SLOŠITI kad bude saznao!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Otkako je Stanislav Krofak Pantera ušao u Belu kuću, desio se kolaps između Mione Jovanović i Nenada Aleksića Ša. Reper je ubeđen da njih dvoje žele da se pomire jer se još uvek vole. Ša su napali učesnici "Elite" da treba da ostavi Mionu, jer je jasno kao dan da se pokajala što je prevarila Stanislava, pa ga prozivaju što ona sa njim ne želi da ima s*ks već neko vreme. Kako saznaje "Star", Stanislav dobro zna zbog čega njegova bivša još uvek nije spavala sa Ša, ali tu informaciju čuva kao keca u rukavu.

Naime, kako im je otkrio Panterin drug iz Zagreba, Miona je pred sam ulazak u rijaliti imala hiruršku intervenciju kada joj je ginekolog otkrio da ima polip na materici. Tada se jako uplašila, pomislila je da ima tumor i bila je van sebe.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Miona krije svoj problem od Ša

Molila je Stanislava da o tome nikome ne priča, jer nije želela da to sazna njena porodica, kako se ne bi uplašili. On joj je obećao da će to biti njihova tajna i bio je sve vreme uz nju. Ležala je u bolnici u Zagrebu, kada su joj otklonili polip na materici, ali je morala da bude u totalnoj anesteziji. Rekli su joj da nakon intervencije mora da miruje i da šest meseci treba da izbegava s*ksualne odnose.

- Stanislav mi je rekao kada je Miona ušla u vezu sa Ša da zna da sa njim neće imati s*ks i da je u to siguran. Bilo je čudno da je toliko uveren, a onda je rekao da je Miona imala otklanjanje polipa na materici da je polip bio malo veći i da je čak i u rijalitiju morala da pije neku terapiju, koju je dobila nakon intervencije. I sama je u "Eliti" pričala da joj je ciklus poremećen, što je normalno dok se ne stabilizuje organizam i hormoni. Sem Stanislava, niko ne zna da je imala ginekološki problem, zato izmišlja razloge da nema s*ks sa Ša. Njoj je rečeno da nekoliko meseci izbegava s*ksualne odnose, kako ne bi rizikovala neku infekciju tokom oporavka, ali se ona izgleda i dalje plaši da ima s*ks. Stanislav za sada neće da je izda, jer je svestan da je doživela veliku traumu zbog te intervencije - kaže za "Star" Panterin drug iz Zagreba.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Stanislav čuva Mioninu tajnu

Kako je dalje dodao, on je siguran da Miona tek sad neće imati s*ks sa Ša, jer je shvatila šta je uradila i na koji način je izdala Stanislava, koji joj je bio najveća podrška u teškim trenucima, piše gorepomenuti list.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
istina

28.03.2024 11:00

Tajna a drug zna ... intimne stvari dva coveka koji cuvaju svoju tajnu... ovaj novinarcic ima bas bujnu mastu...