ŠA SE ZALETEO NA MIONU, NJOJ OSTALE MODRICE PO TELU: Šok kadrovi u Eliti, reper nije mogao da se obuzda!

Autor:

Zadruga

24.03.2024

02:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Aleksić Ša nije mogao da se iskontroliše!

ŠA SE ZALETEO NA MIONU, NJOJ OSTALE MODRICE PO TELU: Šok kadrovi u Eliti, reper nije mogao da se obuzda!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

U poslednjoj epizodi rijalitija Elita, gledaoci su bili svedoci neočekivanog poteza repera Nenada Aleksića Ša. Naime, Ša je odlučio da javno pokaže svoju ljubav prema devojci Mioni Jovanović na veoma neobičan način.

Dok su se učesnici nalazili u dnevnoj sobi, Ša je naglo ustao i krenuo ka Mioni sa namerom da joj pokaže koliko je voli. Bez oklevanja, zagrlio ju je i počeo da je ljubi po nogama i rukama, izazivajući iznenađenje kod svih prisutnih, jer su joj ostali tragovi njegovih poljubaca. Ovaj potez izazvao je različite reakcije među ostalim učesnicima, ali i kod publike koja je pratila emisiju.

 


Iako je prvobitno delovala iznenađeno, Miona je ubrzo reagovala na neobičan gest svog dečka. U jednom trenutku, ona je prekinula njegove nežnosti i izrazila svoje negodovanje, rekavši mu da je ostavi jer je njegovo ponašanje počelo da je nervira. Ovaj dramatičan obrt događaja dodatno je uzburkao atmosferu u rijalitiju, ostavljajući gledaoce u šoku.

Nakon emitovanja ovog izleta, javnost je burno reagovala na društvenim mrežama. Mnogi su osudili ponašanje repera i smatrali ga neprikladnim za televizijski program namenjen širokoj publici. Sa druge strane, bilo je i onih koji su podržali Šin gest, ističući da je to bio iskren izraz ljubavi.

- Nemoj, golica me! - vikala je Miona, ponavljajući, na šta je Ša reagovao:

- Ma, briga me!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nenad Aleksić Ša i Miona Jovanović

 

Ovaj izliv dodatno je stavio vezu između Ša i Mione pod lupu javnosti. Njihov odnos već je bio predmet raznih spekulacija, a ovaj događaj samo je dodatno pojačao interesovanje javnosti za njihovu vezu.

Nenad Aleksić Ša još jednom je uspeo da izazove kontroverze svojim ponašanjem u rijalitiju Elita. Njegov neočekivani gest ljubavi prema Mioni Jovanović izazvao je burne reakcije među učesnicima i publikom, ostavljajući otvoren prostor za dalje spekulacije o njihovom odnosu. S obzirom na to da je Elita poznata po neočekivanim obrtima, ostaje da vidimo kako će se dalje odvijati njihova veza u okviru rijalitija.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
dušanka

24.03.2024 13:31

On definitivno NIJE NORMALAN NI MORALAN, a i za nju je upitno...čim može da bude sa takvim matorim i frustriranim manijakom, samo kad mu čovek vidi pogled...kako koluta očima, pa njegovo izražavanje...kao blokovsko, pa njegovi deminutivi kad se obraća nekom...nije ni čudo što mu Bog šalje opomenu da nije sposoban da bude otac...mentalno je zaostao u razvoju...Jadni Mionini roditelji...posle onakvog sposobnog, zrelog, ostvarenog nesuđenog zeta da im ćerka dovede debila u kuću...

Odgovori 10 1