OTKRIVENO ŠTA JE PANTERI STIGLO U ELITU: Ša će promeniti sve BOJE kada bude video (FOTO)

Autor:

Zadruga

22.03.2024

21:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Opet će hteti da beži?!

OTKRIVENO ŠTA JE PANTERI STIGLO U ELITU: Ša će promeniti sve BOJE kada bude video (FOTO)

Foto: TV Pink/printscreen

Nakon nedavnog razvoda od Nenada Aleksića Ša, Vanja Ignjatović je stavila tačku na spekulacije o njihovom odnosu slanjem rođendanskog poklona svom bivšem suprugu, Stanislavu. Plavo-beli medvedić koji je pristigao uz čestitku izazvao je polemiku u javnosti, a Vanja je odlučila da se obrati putem svog Instagram profila kako bi razjasnila situaciju.

Ubrzo nakon toga, Ignjatovićeva je istakla da plavi medvedić ima posebno značenje - simbol je da je sve u redu i da je osoba koja ga šalje pravi gospodin. Očigledno aludirajući na neke prethodne komentare, Vanja je istakla da nema tajnih dogovora sa bivšim suprugom i poručila da je ljubomora čudo. Njen osvrt na situaciju izazvao je pažnju javnosti, a fanovi su bili zainteresovani da čuju njen stav o nedavnom razvodu i odnosu sa bivšim partnerom.

Republika

Foto: printscreen

Poklon koji je Vanja poslasla Stanislavu u Elitu

Vanja Ignjatović i Nenad Aleksić Ša su iznenadili javnost brakom nakon samo dva meseca veze. Njihova brza odluka o venčanju i javno istupanje kao zaljubljeni par privukli su pažnju medija i javnosti. Međutim, brak je kratko trajao, a razvod je nedavno okončan sudskim putem. Ova priča o braku iznenadne ljubavi i brzom krahu intrigira mnoge, te budi interesovanje za detaljima njihovog odnosa.

Nakon nedavnog razvoda od Ša, Vanja Ignjatović je postala predmet spekulacija u medijima i na društvenim mrežama. Njen odgovor na polemike, putem Instagram profila, izazvao je dodatnu pažnju javnosti. Očigledno nezadovoljna komentarima i spekulacijama, Ignjatovićeva je odlučila da javno stavi tačku na priče o tajnim dogovorima i odnosu sa bivšim suprugom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading