OVAJ POZNATI GLUMAC JE U SRODSTVU SA ANĐELOM ŠPARAVALO: Procurila ŠOK INFORMACIJA, njegove replike svi obožavaju!

Autor:

Zadruga

05.03.2024

23:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka Anđele Šparavalo otkrila u kakvom je odnosu sa poznatim glumcem!

OVAJ POZNATI GLUMAC JE U SRODSTVU SA ANĐELOM ŠPARAVALO: Procurila ŠOK INFORMACIJA, njegove replike svi obožavaju!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Na Instagram profilu Aleksandre Šparavalo nedavno se pojavila neobična informacija koja je izazvala veliku pažnju javnosti. Naime, majka popularne rijaliti učesnice Anđele Šparavalo objavila je da je njen kum poznati glumac Milan Vasić. Ova vest je iznenadila mnoge, a otkriveno je da je Aleksandra javno progovorila o njihovom rodbinskom odnosu baš u trenutku kada je gledala Vasićevu predstavu.

Na Instagram profilu majke Anđele Šparavalo, Aleksandre, nedavno se pojavila fotografija na kojoj pozira sa glumcem Milanom Vasićem, uz emotivnu poruku u kojoj otkriva da je on njen kum. Ovo iznenađujuće otkriće privuklo je veliku pažnju javnosti, a mnogi su bili zaintrigirani da saznaju više o njihovom odnosu i kako je do ovog saznanja došlo.

Foto: Instagram.com

Aleksandra Šparavalo Instagram


Iznenadno otkriće rodbinskog odnosa između majke rijaliti učesnice i poznatog glumca bilo je izuzetno misteriozno za javnost. Mnogi su se zapitali kako je došlo do ovog saznanja i koliko dugo je Aleksandra čuvala ovu informaciju kao tajnu.

Otkriće da je Milan Vasić kum Anđeline majke izazvalo je lavinu komentara na društvenim mrežama. Mnogi su počeli da istražuju detalje iz privatnog života ove porodice, te su se počele pojavljivati spekulacije o tome kako je ova veza uticala na Anđelin život i karijeru. Takođe, postavlja se pitanje da li će ovo otkriće uticati na Anđelinu popularnost u rijaliti svetu i kako će ona reagovati na novonastalu situaciju.

Foto: TV Pink/printscreen

Anđela Šparavalo


Poznato je da je Aleksandra otkrila ovu informaciju prilikom posete predstavi u kojoj je glumio njen kum. Ovaj emotivni trenutak dodatno je pojačao iznenađenje i interesovanje javnosti za njihov odnos. Mnogi su se pitali kako je došlo do njihovog susreta i da li je ovo bilo prvi put da su se sreli u javnosti kao rođaci.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading