"NOSIĆEŠ NEKOGA NA DUŠI, NIJE MI DOBRO" Jecaji majke Anđele Šparavalo ODJEKIVALI Šimanovcima - JEZIVA SCENA!

Autor:

Zadruga

04.03.2024

10:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anđeli Šparavalo roditelji uputili teške reči!

"NOSIĆEŠ NEKOGA NA DUŠI, NIJE MI DOBRO" Jecaji majke Anđele Šparavalo ODJEKIVALI Šimanovcima - JEZIVA SCENA!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anđela Šparavalo prošle noći imala je priliku da popriča sa majkom Aleksandrom Špravalo, a njima je bio vrlo napet razgovor, te je njen otac prekinuo. Nakon što je Anđela ugledala oca briznula je u histeriju, a onda joj je on očitao na grub način lekciju. 

U jednom trenutku Anđelina majka, Aleksandra Šparavalo je podsetila svoju ćerku da je babi pozlilo, zbog čega je doživela veliki zdravstveni problem i tek nedavno je izašla iz bolnice. Potom je Anđelina majka poručila ćerki da će zbog njenog ponašati nositi nekoga na duši, što je izazvalo burne reakcije na društvenim mrežama zbog reči koje je uputila. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anđela Šparavalo priča sa roditeljima

 

- Kako ćeš da živiš ti? Nosićeš na duši nekoga, mlada si! Nisam dobro zbog tebe, Anđo! Idem u Hitnu! Meni nije dobro, uvukla si u rijaliti roditelje, zamenila si porodicu zbog jedne Bojane, sine, ona će da te šutne, a gde ćeš ti? Imaš ljubav maminu! Imala si sve! Sine, ne mogu sada da pričam, da se setim svega! Molim te, oprostiće ti majka!  - izjavila je Aleksandra Šparavalo. 

- Je l' ti vidiš kako je meni ovde? Sve što kažem, vi demantujete! Tata ja sam se zaljubila - pričala je Anđela kroz suze. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anđela Šparavalo Elita

 

Ona manipuliše sa tobom, ona je iskusna, ti si slabić! Ona je tebe zgrabila i ti si u njenim kandžama, ti ne umeš da se odbraniš od nje! Izaberi pravu stranu! Ti si počela da lažeš od Sarajeva! Jesam li čašu razbio u životu? Ko koga vara? Je l' mama mene vara? Anđela, nisi sine dobro, shvati da strana koju si izabrala nije dobra, samo treba da shvatiš da si u zatvorenom prostoru, ne možeš da svoje emocije kontrolišeš! Shvati da ti je s jedne strane porodica! Ti si moj sin! Niko te se neće odreći! Nemoj plakati! - govorio je Anđelin otac. 

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Nadica

04.03.2024 18:47

Ovi ljudi niti su normalni, niti su dobri roditelji! Nije ni čudo što je Andjela onakva!! Prete, ucenjuju, stavljaju detetu na savest babino zdravlje... strašno!!! Ona je punoletna!!!