POTVRĐEN SPECIJALNI ULAZAK U ELITU: Večeras će se rijaliti zakuvati, ukućani ni ne slute šta ih očekuje pre ŽURKE!

Autor:

Zadruga

05.03.2024

18:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliko iznenađenje u Šimanovcima, ukućani ni ne slute šta im je Veliki šef pripremio.

POTVRĐEN SPECIJALNI ULAZAK U ELITU: Večeras će se rijaliti zakuvati, ukućani ni ne slute šta ih očekuje pre ŽURKE!

Foto: Ilustracija

Kao i svakog utorka, u "Elitu" u Šimanovcima stiže novo iznenađenje za zadrugare. Večeras će se među njima naći popularna pevačica i bivša zadrugarka Sandra Rešić. Sandra je nedavno oduševila publiku svojim nastupom na humanitarnom koncertu Dragane Mirković, gde je zapevala pred prepunom Štark Arenom. Ovo će biti još jedna prilika da se publika u upozna sa njenim talentom i energijom.

Takmičari sigurno jedva čekaju da vide kako će reagovati Jovana Tomić Matora i Anita Stanojlović kada ugledaju Sandru među njima. Njeno prisustvo unosi novu dinamiku u već uzbudljivu atmosferu rijalitija, a svi se pitaju kako će se situacija odvijati kada se sretnu.

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Sandra Rešić, Jovana Tomić Matora i Anita Stanojlović

 

Pored Sandre, večerašnji provod dodatno će začiniti DJ Neba svojim muzičkim miksom. Njegova energična muzika sigurno će dodatno razgaliti učesnike žurke i podići atmosferu na viši nivo. Učesnici Elite će imati priliku da uživaju u sjajnoj muzici i plesu, uz nezaboravan provod koji će im pružiti ova poznata pevačica i iskusni DJ.

Očekujemo da će večerašnja žurka biti jedna od onih koje će se dugo pamtiti, a da li će Sandra Rešić uspeti da napravi provod za pamćenje,bez dodatnih skandala, ostaje nam samo da ispratimo večeras, nakon emisije Amidži šou.

Podsetimo, Sandra je Matorina dobra prijateljica, a njihovo drugarstvo narušeno je upravo u Eliti, zbog pojedinih Matorinih izjava na Sandrin račun, zbog kojih se Rešićeva zapitala da li je Tomićeva ikada bila iskrena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading