ANITA IMALA TAJNU AFERU SA MAJINIM BIVŠIM DEČKOM: Matoroj skočio pritisak zbog ove informacije, Stanojlovićeva je varala na sve strane!

Autor:

Zadruga

02.03.2024

12:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Tomić Matora je otkrila detalje Anitine afere sa Majinim bivšim dečkom.

ANITA IMALA TAJNU AFERU SA MAJINIM BIVŠIM DEČKOM: Matoroj skočio pritisak zbog ove informacije, Stanojlovićeva je varala na sve strane!

Foto: TV Pink/printscreen

Anita Stanojlović je tokom sinoćnje emisije "Pitanja novinara" komentarisala odnos i brak sa Jovanom Tomić Matorom, pa otkrila da je udaja za Matoru bila njena najveća greška, te da je sada tek shvatila koliko je Tomićeva podla, pokvarena i zla. 

Naravno, odmah nakon Anitinog izlaganja, reč je dobila Matora, koja je objasnila šta joj je sve bivša supruga priređivala:

- Je l' to znači da si se ti plašila njene reakcije ako ne pristaneš na venčanje? - upitao ju je novinar.

- Ne, uradila sam ono što sam želela. Niko mene nije terao ni na šta. Matora je bila super prema meni, ali i posvećena. Da sam znala da je toliko podla, ne bih nikada bila sa njom - kazala je Anita.

- Spremna si da je gledaš kako pati i da joj se svetiš? - upitao je novinar.

- Pa...jesam. Ne mogu ništa da osećam pozitivno prema njoj, jer je i ona mene gledala kako plačem za njom prošle godine, pa ništa nije uradila. Ja sam znala da ćemo se ona i ja u jednom momentu rastati, ali nisam ni sumnjala da će taj momenat izgledati onako. Ne mogu da verujem da je moju majku vređala, pričala za dete i mog brata. Moja loša stvar je prevara, njeno sve ostalo. Zla je, pokvara, pakosna, folirant. Nesrećna je, zato sve ovo radi - kazala je Anita.

- Ona je ovde i pre odnosa sa mnom imala neke ispade. Ona je posle intimnog odnosa sa mnom imala i odnos sa Zolom, a govorila je da me voli?! Onda se družila sa Bilalom, došlo je do nečega, a isto tako je govorila da me voli. Mene boli uvo šta priča ona. Ja dajem moje argumente i činenice i to je prosto tako. Ona meni deluje kao da želi opet neku reakciju od mene. Ona je bila ta koja je posle rijalitija prošle godine došla i rekla da mene samo želi i da ima emocije prema meni. Ja sam tad smatrala da je iskrena i da je to to. Ništa ne lažem, ona je stala pred ljude i rekla da me voli. Ona ima isti model ponašanja prema svima u odnosu. Ovo sad kad je ona pričala sa tobom Jovane, njoj se ništa nije poklapalo - kazala je Matora.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Nadica

02.03.2024 18:16

Matora je mentol na svoj način, ali gori ološ od Anite nije bio u rijalitiju!!! Seksualno aktivna od 15. godine, rodila sa 16 godina, sujetna, pogana, nevaspitana, bez osećaja za moral, bez griže savesti...! Predstavlja se kao neka majka, a dete od 5 godina je sa ovom sezonom 2 godine bez majke (osim 2 letnja meseca)! OLOŠ najstrašniji, bez ikakvih merila i kočnica!! Nije čudo što je otac ostavio i majku i nju (iste su!)!!!