NI SPOMENKA NI TALIJA: Evo kako će se zvati Aleksandrina i Filipova beba, Car je na kraju ipak PRESUDIO (FOTO)

Autor:

Zadruga

05.03.2024

16:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo me se baš niko nije nadao!

NI SPOMENKA NI TALIJA: Evo kako će se zvati Aleksandrina i Filipova beba, Car je na kraju ipak PRESUDIO (FOTO)

Foto: ATAImages

Pobednica "Zadruge 6" Aleksandra Nikolić uskoro treba da se porodi i na svet donese devojčicu koju čeka sa bivšim zadrugarom Filipom Carem

Zbog njihovih nesuglasica i čestih raskida i pomirenja, sve vreme tokom Aleksandrine trudnoće bilo je upitno i da li će njihova ćerka nositi Filipovo prezime, a kamoli da li će uspeti da se usaglase oko imena deteta.

Republika

Foto: printskrin/instagram

Aleksandra Nikolić pokazala gde će da spava njena beba

Međutim, kako su pred sam kraj trudnoće uspeli koliko toliko da izglade odnose i usredsrede se na najsrećniji događaj u životu, kako bi naslednicu dočekali u porodičnom okruženju, Aleks ne krije radost i svakodnevno deli emotivne objave sa poslednjim pripremama pred porođaj. Tako je sada pokazala gde će njena mezimica da spava, te kakav kraljevski tretman će da ima.

Naime, Nikolićka je našla ženu koja joj je sašila unikatnu posteljinu za nju i bebu sa natpisom "Carica" , a za svoju malenu je napravila i zavesu za baldahin. 

Kako je ranije pominjala da se njena devojčica zove Talija, dok je Filip komentarisao da njega to ne zanima i da, što se njega tiče, može da bude i Spomenka, mnogi predlažu da joj ime bude upravo "Carica" i da tako više ne mogu da dovode u pitanje ni njeno prezime.

Republika

Foto: printskrin/instagram

Aleksandra Nikolić našla ženu koja joj je sašila unikatnu posteljinu

Podsećamo, Filip Car je tokom Aleksandrine trudnoće majci svog prvog deteta priredio brojne stresne situacije. Većina nesuglasica se ticala njegovih prevara i komunikacije sa drugim ženama, koje mu je neretko i praštala. 

U njihove sukobe uključivali su se i fanovi, jer su se budući roditelji često prepucavali preko društvenih mreža. Međutim, na kraju su uspeli da sklope primirje, pa će dete dočekati zajedno, a kako će funkcionisati udvoje kad beba stigne, ostaje da ispratimo!

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading