SCENA IZ DOMA TRUDNE ALEKSANDRE NIKOLIĆ ĆE VAS RASPLAKATI: Filip Car nikada neće prežaliti ovaj trenutak!

Autor:

Zadruga

04.03.2024

18:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Nikolić je podelila dirljiv trenutak iz svog doma.

SCENA IZ DOMA TRUDNE ALEKSANDRE NIKOLIĆ ĆE VAS RASPLAKATI: Filip Car nikada neće prežaliti ovaj trenutak!

Foto: M.P./ATAImages, Antonio Ahel/ATAImages

Aleks i Car

Pobednica "Zadruge 6" Aleksandra Nikolić broji sitno dane do porođaja i jedva čeka da donese na svet devojčicu, koju će roditi Filipu Caru, nekadašnjem partneru. Aleksandra je na svom Instagram profilu večeras objavila snimak sa ultrazvuka, na kojem se jasno vidi koliko je beba narasla.

- Mama, ja se smejem - napisala je Aleks i dodala emotikon koji plače od sreće i emotikon koji se "topi".

Republika

Foto: Instagram.com

Aleksandra Nikolić

Aleks je nedavno pokazala kako sklapa krevetac za mezimicu. Aleksandra je tokom trudnoće redovno delila sa svojim pratiocima na društvenim mrežama intimne trenutke i radost koju oseća dok se priprema za majčinstvo. Fotografije iz porodičnog doma samo su još jedan od načina na koji je ova starleta podelila svoju sreću sa javnošću.

Uveliko je sve spremno za dolazak devojčice na svet, a Nikolićeva je sada pokazala kako su sve stvari za bebu oprane i ne može da dočeka trenutak kada će je uzeti u ruke, a kako je nedavno i sama poručila putem Instagrama, ona sve može sama, tako da Filipa Cara, oca deteta, više i ne spominje.

Odnos Aleksandre i oca njenog deteta Filipa Cara tokom cele njene trudnoće je veoma turbulentan, a pred sam porođaj su rešili da se pomire kako bi u miru dočekali svoju naslednicu. Aleks je rezervisala apartman u GAK Narodni front.

- Aleks će se poroditi za četiri nedelje, a planira prirodan porođaj i još uvek razmatra da li će odabrati epidural budući da se ne plaši bola i da se nada da joj neće biti potreban - rekao je za medije nedavno izvor blizak Aleksandri.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading