PRONAĐENO PISMO ALEKSANDRE NIKOLIĆ: Pred porođaj otkriveno sve o odnosu sa Carem!

Autor:

Zadruga

18.02.2024

02:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Nikolić saznala istinu!

PRONAĐENO PISMO ALEKSANDRE NIKOLIĆ: Pred porođaj otkriveno sve o odnosu sa Carem!

Foto: ATAImages

Trudna starleta Aleksandra Nikolić izazvala je pravu buru na društvenim mrežama svojim nedavnim statusom na Instagramu. U svom postu, ona je napisala.

- Imam tu čudnu naviku da od osobe vredne 10 dinara, napravim milion dolara, pa se onda čudim kad me za istih 10 dinara proda - napisala je Aleksandra na Instagramu. 

 

Republika

Foto: Instagram.com

Aleksandra Nikolić Instagram

 

Ovaj status je izazvao različite reakcije kod javnosti, a mnogi su se zapitali o čemu tačno govori.


Aleksandra Nikolić je poznata po svom izazovnom ponašanju i provokativnim stavovima, što je često dovodilo do polemika i kontroverzi. Njen status na društvenoj mreži nije izuzetak, a mnogi prateći fanovi su pokušali da protumače njene reči.

Neki su protumačili ovu izjavu kao Aleksandrino osnaživanje sopstvene vrednosti i istrajnost u postizanju uspeha bez obzira na druge ljude. Njen put od "osobe vredne 10 dinara" do "milion dolara" može se videti kao metafora za njen naporan rad i trud koji je uložila u izgradnju svoje karijere.

Foto: instagram.com/printscreen

Aleksandra Nikolić Instagram

 


Sa druge strane, neki su videli ovu izjavu kao kritiku društva i ljudi koji su spremni da izdaju ili iskoriste druge ljude radi lične koristi. Aleksandra je kroz svoje javne nastupe često isticala važnost autentičnosti i borbu protiv licemerja, pa bi ova izjava mogla biti odraz njenih stavova o ovim temama.

Osim same poruke koju je prenela, ovaj status je došao u trenutku kada je Aleksandra najavila svoju trudnoću, što je dodatno iznenadilo njene pratioce. Mnogi su se pitali da li je ova izjava povezana sa njenim novim životnim poglavljem i ulogom majke.

Nakon objavljivanja ovog statusa, Aleksandra Nikolić je još jednom pokazala svoju sposobnost da izazove pažnju javnosti i pokrene različite diskusije. Bez obzira na tumačenje njenih reči, jedno je sigurno - ona je uspela da zapanji mnoge svojim razmišljanjima i ostavi trag u digitalnoj sferi.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading