SNIMAK ŠA NAKON RAZVODA! Produkcija sve objavila - Miona ni ne sluti šta se dešavalo!

Autor:

Zadruga

28.02.2024

02:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Aleksić Ša prećutao Mioni Jovanović sve!

SNIMAK ŠA NAKON RAZVODA! Produkcija sve objavila - Miona ni ne sluti šta se dešavalo!

Foto: instagram.com/vanjaignj

Aktuelni učesnik "Elite" i poznati reper, Nenad Aleksić Ša, prilikom ulaska u aktuelnu sezonu rijalitija, otkrio je da je podneo papire za razvod braka od poznate tiktokerke, Vanje Ignjatović, ali da u rijaliti ulazi kako bi joj dokazao da je voli.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša

 

Nenad Aleksić Ša je danas izveden iz Elite, kako bi potpisao papire i zvanično postao slobodan, a Miona Jovanović izgubila status ljubavnice. Međutim, Vanja i Ša su imali sukob ispred sudnice, a ona mu je stavila do znanja da ne želi više da ga čuje kako je uzima u usta.

Međutim, po povratku u Elitu, Ša je na sledeći način opisao Mioni susret sa sad već bivšom suprugom Vanjom:

- To je moralo da se reši i to je to, ni reč, ništa, nemamo šta da spominjemo, s tim glupostima stajemo, sad je to gotovo, niti ću spominjati tog momka i to je to. Ovo je moralo da se reši i to je postupak! Više ni reči, o bivšima, ništa, ništa - rekao je Ša svojoj devojci Mioni. 

 

 

Očigledno joj je prećutao deo kada se svađao sa Vanjom, kako je preneo Pink. Verovatno je reper odlučio da uplovi u mirnu luku. 

U nedelju, prilikom intervjua sa Darkom Tanasijevićem, Aleksić se obratio svojoj, tada zakonitoj, supruzi Vanji s molbom da potpiše papire za razvod braka kako se ceo proces ne bi odugovlačio. Ispred sudnice u kojoj je Vanja trebala da potpiše papire za razvod braka nastao je opšti haos. Naime, Vanja i Ša su ušli u verbalni okršaj pre nego što su ušli u samu sudnicu, a ona mu je tom prilikom zapretila da je ne uzima više u usta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading