IZ ELITE PROCURILA PORUKA U SPOLJNI SVET: Čeka se HITNA REAKCIJA, ovo će mu se obiti o glavu!

Autor:

Zadruga

23.02.2024

10:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Alekić Ša uvredio je dečka Mione Jovanović.

IZ ELITE PROCURILA PORUKA U SPOLJNI SVET: Čeka se HITNA REAKCIJA, ovo će mu se obiti o glavu!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Prošle noći u emisiji ,,Pitanja gledalaca" Nenad Aleksić Ša ustao je za crnim stolom i ponovo pokazao svoje pravo lice. Naime, on se obratio bivšem dečku Mione Jovanović, kog je prevarila sa reperom. Naime, Ša je odlučio da se obrati direktno uživo u emisiji Stanislafu Krofku, te mu poručio da je on starletan. 

Miona nije ustala da odbrani bivšeg dečka, zbog čega se čeka i dalje njegov potez i kako li će reagovati na ove tvrde reči. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nenad Aleksić Ša Elita

 

- Miona voli da đuska i da se posveti sebi. Ne mislim da Ša treba da shvata to kao neki problem - kazao je Lakić.

- Rekao sam da mi nije jasno kako može tako sama da se provodi, dok ja vidim da je pojedinci krišom gledaju. Neću da se pravim lud kako to ne vidim, nego da budemo zajedno i da provodimo zajedno tokom žurke - kazao je Ša.

- Moram da kažem da ja nisam ostavila dečka zbog nekog groba i dečka koji je gori od bivšeg, već zbog osobe s kojom sam srećna. Ja se na staro ne vraćam. Pokazaće se da li sam bila iskrena - kazala je Miona.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miona Jovanović Elita

 

- Moram samo da se umešasm. Teodora se maločas umešala kako bi rekla da je Miona pokazala svoje pravo lice ovde, a kaže to devojka koja je sa Bebicom, a pita za svog bivšeg momka - kazao je Mića.

- Imam samo da kažem Mioninom bišem Stanislavu nešto. Ti si jednan klasičan starletan. Nećeć imati Mionu. Nećeš joj prići, džaba si krečio - kazao je Ša.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading