SKANDALOZNI DETALJI SUSRETA ANĐELE ĐURIČIĆ I FILIPA CARA: Crnogorka sve potvrdila, više ne kriju!

Autor:

Zadruga

27.02.2024

09:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anđela Đuričić i Filip Car su organizovali susret, pa otkrili detalje svog odnosa.

SKANDALOZNI DETALJI SUSRETA ANĐELE ĐURIČIĆ I FILIPA CARA: Crnogorka sve potvrdila, više ne kriju!

Foto: Republika.rs

Nakon turbulentnog perioda, dve bivše devojke Zvezdana Slavnića, Aleksandra Nikolić i Anđela Đuričić, izazvale su pažnju javnosti svojim nedavnim susretom. Naime, njih dve su se nedavno srele na kafi i podelile ovaj trenutak sa svojim pratiocima na Instagramu.

Iako su njih dve bile u centru pažnje zbog svojih turbulentnih odnosa u prošlosti, ovaj susret je pokazao da su uspele da prevaziđu nesuglasice i negativne događaje iz prošlosti. Njihov susret izazvao je brojne reakcije i komentare na društvenim mrežama, a mnogi su izrazili oduševljenje zbog njihovog pomirenja.

Dugo se spekulisalo o njihovom susretu, a sada je usledilo novo iznenađenje. Naime, Anđela je najavila dolazak u emisiju Filipa Cara, koja će se na TikToku održati danas u 20h, kako je i samj Filip potvrdio.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Anđela Đuričić

 

- Znate da ne idem po emisijama i ne dajem intervjue, mojom odlukom da se povučem, međutim, kod mog brata ću uvek biti rado viđen gost - napisala je Anđela Đuričić, pa najavila svoje gostovanje u emisiji.

Međutim, ona neće biti sama... Pored nje, u Filipovoj emisiji gostovaće i sestra Aneli Ahmić, Sita, koja će otkriti nove detalje o odnosu Aneli i Asmina Durdžića, pa odgovoriti na brojne komentare i optužbe. Anđela i Sita će večeras biti potpuno iskrene, a Filip je spremio zanimljiva pitanja za njih, te će publika imati priliku da čuje sve o čemu su obe dugo ćutale.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Anđela Đuričić

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading