ANĐELA ĐURIČIĆ PONOVO PETLJA SA CAREM?! Pomirila se sa trudnom Aleksandrom, pa joj priredila novi HLADAN TUŠ!

Autor:

Zadruga

19.02.2024

15:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anđela Đuričić je obnovila kontakt sa Aleksandrom, pa se približila Filipu Caru.

ANĐELA ĐURIČIĆ PONOVO PETLJA SA CAREM?! Pomirila se sa trudnom Aleksandrom, pa joj priredila novi HLADAN TUŠ!

Foto: ST/Nikola Mutić, ATAImages

Bivše zadrugarke Anđela Đuričić i Aleksandra Nikolić na društvenoj mrežći TikTok organizovale su prenos uživo, kako bi se takmičale, zaradile novac, ali i razgovarale. 

One su se prisetile pojedinih dešavanja tokom boravka u rijalitiju, a pobednica "Zadruge 6" je takođe pričala i o svom drugom stanju, ali bivšeg verenika Filipa Cara tad nije pominjala, iako je on otac njenog deteta. 

Aleks se prisetila koliko je volela tokom boravka u šestoj sezoni "Zadruge" da provodi vreme sa Anđelom i da jedna sa drugom dele ljubavne jade. 

Republika

Foto: tiktok.com/printscreen

Anđela Đuričić i Aleksandra Nikolić

 

- Ja se sećam kako smo gotivile da napravimo kaficu i sedemo da pričamo da li je moguće šta se dešava. Koliko god da je bilo ružnih situacija, nedeljom smo imale spa dan. Meni je najjače bilo kad se Anđela napila i od mene uzela cigaretu - prisećala se Aleksandra. 

- Bilo je situacija, ne možemo da kažemo da nije. Da li se sećaš kad smo otvarale šampanjac? Meni su slali taj klip... Kad dobijemo tako nešto, nama je to kao kuću da smo dobili - smejala se Anđela. 

Međutim, nešto kasnije, na TikToku se pojavio snimak kako Anđela "gifta" Filipa Cara, odnosno čašćava ga dok drži lajv, pa su se mnogi zapitali da li će Aleksandra ovo zameriti Anđeli, sa kojom je tek obnovila odnos. Nije isključeno da je Anđela u kontaktu i sa Aleksandrom i sa Carem, te da je upućena u njihovu trenutnu relaciju, a šta se zaista dešava - ostaje nam samo da pretpostavimo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading