PRVO CAREVO OGLAŠAVANJE NAKON POMIRENJA SA ALEKSANDROM: Više ne kriju, emotivna fotografija ugledala svetlost dana!

Autor:

Zadruga

19.02.2024

09:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Filip Car se oglasio, pa otkrio istinu o pomirenju sa Aleksandrom.

PRVO CAREVO OGLAŠAVANJE NAKON POMIRENJA SA ALEKSANDROM: Više ne kriju, emotivna fotografija ugledala svetlost dana!

Foto: ATA Images

Trudna Aleksandra Nikolić i njen bivši dečko Filip Car nedavno su objavili snimak na Instagramu koji je izazvao burne reakcije među njihovim fanovima. Na snimku se može videti kako oboje borave u istom stanu, što je izazvalo spekulacije da su se njih dvoje pomirili nakon turbulentnog raskida.

Njihovi fanovi su odmah počeli da spekulišu da su se Aleksandra i Filip pomirili, posebno imajući u vidu Aleksandrino trudničko stanje. Mnogi su bili iznenađeni ovakvim obrtom događaja, s obzirom na to da je njihov raskid bio poprilično buran i javan.

Međutim, kasnije se ispostavilo da je snimak bio deo marketinške kampanje za jedan apartman u Hrvatskoj. Nakon što je otkriven pravi razlog zajedničkog boravka Aleksandre i Filipa, mnogi fanovi su bili razočarani što su njihovi idoli iskoristili njihovu pažnju i emocije zarad promocije.

Republika

Foto: ATAImages

Filip Car i Aleksandra Nikolić

 


Ova situacija izazvala je podeljene reakcije među javnošću. Dok su neki bili ljuti zbog toga što su dovedeni u zabludu, drugi su pohvalili par zbog kreativnog načina promocije. Ipak, ostaje činjenica da je ova marketinška strategija izazvala dosta pažnje i rasprave na društvenim mrežama.

Ipak, čini se da su Aleksandra i Car ponovo u dobrim odnosima, sudeći po najnovijoj Filipovoj objavi na Instagramu. On je pčodelio fotografiju svoje devojčice, koja uskoro dolazi na svet, te su mnogi zaključili da su Aleksandra i Car na korak do pomirenja:

- Moj svet - napisao je Filip u objavi.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Filip Car Instagram

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading