TAKMIČARKA "ELITE" ZAVRŠILA U BOLNICI: Pojavio se ŠOK SNIMAK, na teškim mukama završila!

Autor:

Zadruga

26.02.2024

14:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vivien Kurtović nakon izlaska iz ,,Elite" se razbolela!

TAKMIČARKA "ELITE" ZAVRŠILA U BOLNICI: Pojavio se ŠOK SNIMAK, na teškim mukama završila!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Popularna bivša takmičarka "Elite", Vivien Kurtović, nedavno je podelila sa svojim pratiocima na Instagram profilu da je dobila temperaturu. Ova hrabra objava izazvala je veliku pažnju i brigu među njenim vernim pratiocima, koji su joj pružili podršku i poželeli joj brz oporavak.

Nakon što je podelila svoje zdravstveno stanje, Vivien je primila veliki broj poruka podrške i želja za brzim ozdravljenjem od svojih pratioca. Njeni verni fanovi su iskazali veliku brigu za njen dobrobit i poslali joj reči ohrabrenja u ovim teškim trenucima.

Foto: Instagram.com

Vivien Kurtović Instagram

 


U svojoj iskrenoj objavi, Vivien je otkrila neke od simptoma koje je iskusila tokom borbe sa temperaturom. Ovo iskustvo je dodatno približilo njenu publiku njenim ličnim izazovima i pokazalo koliko je bitno otvoreno razgovarati o zdravstvenim problemima.

Otkriće Vivienine temperature izazvalo je veliku pažnju javnosti, stavljajući zdravlje i dobrobit u fokus. Njeni pratioci su pokazali empatiju i podršku prema njoj, ističući važnost brige o zdravlju u današnjem vremenu.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Vivien Kurtović Elita

 


Uz podršku koju je primila od svojih pratioca, Vivien je izrazila duboku zahvalnost za sve poruke ohrabrenja i pozitivne misli koje su joj upućene. Njena otvorenost i iskrenost o zdravstvenom stanju dodatno su povezale njenu publiku sa njom, stvarajući snažnu zajednicu podrške u teškim trenucima.

Kao novinar, pratimo zdravstveno stanje bivše takmičarke "Elite" i šaljemo joj najbolje želje za brzim oporavkom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading