UČESNICI ELITE SE SLOŠILO ZBOG INFORMACIJE IZ SPOLJNOG SVETA! Produkcija izdala zvanično saopštenje, ona zakukala na sav glas!

Autor:

Zadruga

04.02.2024

08:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnica Elite je saznala za dešavanja iz spoljnog sveta, pa krenula da jauče zbog odluke.

UČESNICI ELITE SE SLOŠILO ZBOG INFORMACIJE IZ SPOLJNOG SVETA! Produkcija izdala zvanično saopštenje, ona zakukala na sav glas!

Foto: shutterstock

Kako je Ivana Šopić sinoć saopštila da je Vivien Kurtović jedna od nominovanih učesnika, njoj se iznenada slošilo, pa je otišla u rehab i zatražila pomoć.

- Ja ne mogu da idem, šta da radim, nije mi dobro, sad ću da skočim u bazen - rekla je Vivien.

- Rekla mi je Aneli da dođem ovde, nije mi dobro raspadam se, polila sam se vodom, tresem se što su me podigli - odbrusila je Vivien.

- Pa, šta ćeš da radiš sad Vivi moja, za tebe imam i cigaretu i sve. Čak te je i Vesna zgotivila, kako se osećaš, oćeš tabletu za pritisak? - pitao je Janjuš.

- Nije mi dobro, tresem se, 'ajde izmeri mi puls, stvarno sam loše - rekla je Vivien.

220/140 pritisak imaš, joj crna Vivijen, šta ćemo sad. Jel si uštedela koji dinar bar ovde? Trebali ti šta para? - pitao je Janjuš.

- Ma, kakvi, sve mi otišlo na kazne, šta će mi pare. Nije mi dobro, ja ne želim da idem, ja ću da se ubijem - dodala je Vivien.

- Nemoj to da pričaš meni, evo ti tri hiljade da preživiš do sutra, da imaš bar do kuće. Obećavam ti kad izađem da ti platim taj telefon, koliki dug imaš, igraj igricu sutra, ako ti se dupliraju glasovi možda budeš imala četiri posto -rekao je Janjuš.

- Nisam znala šta znaći poltron pa sam te zato navela - rekla je Vivien.

- Vidi je kakva je kao Rubi, kao turska mlada, baš si se lepo obukla večeras - rekao je Janjuš.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
dušanka

04.02.2024 14:40

Baš sam se pitala do kad će da bude fikus, jer Bela kuća nije ni svratište za beskućnike, niti je tv pink socijalna ustanova...niti govori, niti trepče, niti živi...PRAVI FIKUS, a misli da zarašuje...nije shvatila kolika je privilegija što je tamo, pružila joj se prilika, a ona bezobrazno izigrava dvorsku ludu...pa bilo je dosta...neka napolju zasuče rukave i neka R...A...D...I...ja imam 65 godina, fakultet, 40 godina staža, i dalje moram da radim jer mi penzija nije dovoljna za život i lekove...BILA BIH PRESREĆNA da budem tamo gde je ona, a dajem glavu da bih bila aktivnija od polovine, koji mogu unuci da mi budu...možda ne bih bila interesantna za gledanje, ali bar bih spremala, prala, čistila...za njihov nedeljni honorar