VODITELJKA ELITE POKAZALA VERENIKA: Sve je zanimalo kako izgleda njen izabranik, konačno mu OTKRILA LICE!

Autor:

Zabava

04.02.2024

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

On je osvojio srce Maše Mihailović!

VODITELJKA ELITE POKAZALA VERENIKA: Sve je zanimalo kako izgleda njen izabranik, konačno mu OTKRILA LICE!

Foto: Shutterstock, Printscreen

Maša Mihailović, najmlađa voditeljka "Elite", jednom prilikom je iznenadila vernu publiku rijalitija, kad je otkrila da je verena. Atraktivna Maša na svom profilu na društvenoj mreži Instagram često kači fotografije sa svojim partnerom, sa kojim uživa u svakm svom slobodnom trenutku. 

Njih dvoje jako često putuju zajedno, a voditeljka je na svom zvaničnom profilu podelila nekoliko fotografija sa aerodroma, pred odlazak na sledeću destinaciju. Maša je svoje pratioce iznenadila novom fotografijom i svima pokazala kako uživa u društvu svog izabranika. 

Republika

Foto: Instagram.com

Maša Mihailović sa dečkom

Maša je nedavno otkrila da je trenutno fokusirana na svoju karijeru, dok je njen verenik posvećen porodičnom biznisu. Istakla je da će se udaja desiti kada oboje budu spremni i kada postignu stabilnost u svojim profesionalnim životima. Ova otvorenost i iskrenost voditeljke su izazvale interesovanje publike, dodatno naglašavajući njen emotivni život.

Pričamo mi o tome, ali mislim da je sada trenutak više za moju karijeru. I moj dečko radi, ima porodičan biznis. Malo je više usresređen na to, ja na ovo, pa kada u potpunosti stanemo na noge, što da ne - objasnila je Maša kad je jednom gostovala u emisiji Amidži šou.

Maša je takođe u nedavnom razgovoru za Republiku rekla da u ovoj godini započinje zajednički život sa dečkom. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maša (@masamihailoviic)

 

- Da započnem zajednički život sa dečkom, da se što više angažujem, da se trudim. Ja sam verena, prvo ćemo krenuti da živimo zajedno, ali i to nam je u planu. Moj verenik ne pravi ljubomorne scene, svesni smo šta osećamo jedno prema drugom, ne pravi ljubomorne scene, ima tu nešto, ali ništa specijalno.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading