SKANDALČINA! Otkriveno sve o PROŠLOSTI Anđela Rankovića - OVAJ detalj je raskrinkao sve o njegovoj SKLONOSTI KA MUŠKARCIMA?

Autor:

Zadruga

03.02.2024

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anđelo Ranković optužen je da je latentni homoseksualac!

SKANDALČINA! Otkriveno sve o PROŠLOSTI Anđela Rankovića - OVAJ detalj je raskrinkao sve o njegovoj SKLONOSTI KA MUŠKARCIMA?

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Apolon sa Zvezdare, kako ga mnogi nazivaju, Anđelo Ranković je ušao u sukob sa Ivanom Marinkovićem i Lukom Majčicom tokom porodičnog sastanka, a na kraju je došlo do otkrivanja njegove šok prošlosti. 

Naime, Ivan Marinković poznat po britkom jeziku i da ne ćuti nikada, optužio je Anđela da je latentni homoseksualac, što je njega dodatno iznerviralo, pa je odlučio da se suprostavi Marinkoviću, želeći da ga predstavi kao fana estradnih ličnosti. 

Foto: TV Pink/printscreen

Anđelo Ranković

 

- Je l’ si me molio na kolenima da ti oprostim, sad ćeš da vidiš ko sam ja, ljigo mala šugava, razvaliću te. Pošto si pi*kica mala smrdljiva i sad se svađaš sa nama a bio si nam podguzna muva - rekao je Anđelo.

- Ti nešto ovde ljudima morališeš i komentarišeš ih, a latentni si homoseksualac, vidiš kakvo ti je dupe i kako se oblačiš - rekao je Ivan.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ivan Marinković

 

- Ti si neki poznavalac estrade a niko ti nije sredio ni da proslaviš rođendan, gde ti je podrška, gde su ti drugari, nisam video tvoje drugare da su ti poslali poklone - rekao je Anđelo Majčici.

Rekao sam ti da ti je žena lepa i zgodna i da bih je je*ao šta je tu problem. Šta treba da kažem da je ružna devojka - rekao je Anđelo.

Poznato je da se i ranije spekulisalo o seksualnoj orijentaciji Anđela Rankovića, a ono što je poznato u javnosti jeste da je uglavnom bio sa devojkama u vezama i nije bio u nekoj aferi sa muškarcem. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading