OTAC MAJE MARINKOVIĆ U ŽESTOKOJ OPASNOSTI: Taki strahuje da će završiti kao i njegov auto, otkrio sve detalje!

Autor:

Zadruga

24.02.2024

17:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Taki Marinković strahuje da će i njega neko zapaliti kao i automobil.

OTAC MAJE MARINKOVIĆ U ŽESTOKOJ OPASNOSTI: Taki strahuje da će završiti kao i njegov auto, otkrio sve detalje!

Foto: ST/Nikola Mutić, shutterstock

Asmin Durdžić, bivši partner Aneli Ahmić, optužio je danas Situ Ahmić da je poslala dva momka da Takiju Marinkoviću, ocu Maje Marinković, zapale automobil. Podsetimo, Takiju je automobil zapaljen 6. decembra prošle godine.

Nakon toga, Taki Marinković se oglasio za Republiku, te tom prilikom progovorio da se plaši za sopstvenu sigurnost nakon svega što je čuo.

- Nisam pametan više, šta se ovo dešava? Kada su se vratile devedesete godine na ulice? Pa i tad smo bili sigurniji, nego sada sa ovim ljudima. Ja ne znam više ni šta je istina, to što je Asmin napisao, ja sam to dobio, nisam ni posumnjao, eto, priča se o tome što se desilo. Ja sam slučaj prepustio policiji, verujem u našu državu da će obaviti sve kako treba, ne sumnjam da će se to otkriti - priča Taki za Republiku i nastavlja:

Foto: Privatna arhiva, shutterstock

Taki Marinković

 

- Ako je stvarno to istina, ne mogu da kažem da ne verujem da je Sita, zato što je, eto ispostavilo se što je Asmin pričao i za tu drugaricu, ali ne znam. Da mi je svejedno, nije, ne mogu da razmišljam. Ne osećam se bezbedno, treba da lupam glavu o zid, da se okrećem, da li će me neko na ulici prebiti, pretući, mene možda zapaliti... 

Podsetimo, Asmin je Situ optužio da je Takiju zapalila automobil putem storija na društvenoj mreži Instagram.

Foto: Instagram.com

Asmin Durdžić Instagram

 

- Izvini što ti se javljam na ovaj način, ali ja sve javno radim pogovotovo kada je Sita u pitanju! - napisao je Asmin i dodao:

- Ona ti je poslala dva momka u Beograd i zapalila ti auto! Imala je cilj da to Maja sazna i da poludi unutra da se diskvalifikuje i slično! tako Taki da znaš Sita Ahmić ti je auto zuapalila u nadi da ućutka Maju u Eliti, da bi pomogla Sraneli sa time! - poručio je Durdžić putem storija na društvenoj mreži Instagram.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Melanija

24.02.2024 19:39

Taki se plaši od drugih za koje su Anelini pajtaši male mace.