PINK KAZNIO UČESNICE ELITE: Prekršile stogo pravilo, debelo UDARENE PO DŽEPU!

Autor:

Zadruga

19.02.2024

19:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nepoštovanje pravila se žestoko kažnjava!

PINK KAZNIO UČESNICE ELITE: Prekršile stogo pravilo, debelo UDARENE PO DŽEPU!

Foto: Profimedia

Veliki šef je odlučio da zategne disciplinu u Beloj kući i obavesti učesnike "Elite" da više neće tolerisati njihova učestala kršenja pravila. Iako su svesni da će snositi posledice ukoliko ne poštuju osnovna pravila, pojedini takmičari su se ipak oglušili o njih.

Zvaničnom odlukom produkcije televizije Pink Stefani Grujić i Anđela Šparavalo su danas debelo udarene po džepu, jer se ceo dan prespavale, a vrlo dobro je pozato da je to jedno od najstrožijih pravila rijalitija. 

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Elita 

Kazne za kršenje pravila u rijalitiju "Elita" su ozbiljne i imaju za cilj da takmičare podsete na važnost poštovanja pravila. Novčane kazne su uvedene kao način disciplinovanja takmičara koji nisu uspeli da se pridržavaju osnovnih pravila ponašanja u rijalitiju.

Ovaj događaj jasno pokazuje da je poštovanje pravila od izuzetne važnosti u rijalitiju "Elita". Takmičari su dužni da se pridržavaju propisanih pravila kako bi održali red i disciplinu u okviru takmičenja.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Stefani Grujić Elita

Inače, Stefani Grujić danas je napravila skandal na imanju kad je pokušala da kroz Rajski vrt napusti takmičenje. Ona je histerisala i divljački udarala u ogradu, što je sve zabeležila kamera. Očigledno da ona ne može da podnese kad uđe u sukob sa svojim partnerom, a mnogi na društvenim mrežama smatraju da će tako manipuliše da bi se pomirila sa Munjezom. 

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading