VODITELJ ELITE DOBIO JEZIVU PORUKU: Majka učesnice Elite u KRITIČNOM STANJU, porodica strahuje za njen ŽIVOT!

Autor:

Zadruga

10.02.2024

18:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milan Milošević obelodanio poruku oca Anđele Šparavalo!

VODITELJ ELITE DOBIO JEZIVU PORUKU: Majka učesnice Elite u KRITIČNOM STANJU, porodica strahuje za njen ŽIVOT!

Foto: ST/Vladimir Lukić, Pixabay.com

U sinoćnoj emisiji "Pitanja novinara" Darko Tanasijević pročitao je učesnici Anđeli Šparavalo poruku njenog mlađeg brata, koji je očajan što je ona u vezi sa Bojanom Pavlović. Iako je njena porodica polagale nade da će bar brat moći da je "natera" da kroz rijaliti nastavi sama i raskine sa Bojanom, to se nije desilo. 

- Sestro moja, da ti tvoj brat kaže, želim da mi više nikada ne čestitaš rođendan! Slavi ti svoju dvomesečnicu sa lezbijkom koju jašeš svaku noć, brukajući sebe i celu porodicu, a za mamu ti nikada neću oprostiti koliko si joj bola nanela, a znaš i sama kakva je naša mama. Čestitaš mi rođendan, a gazila bi po nama mrtvima zbog ove lezbijke! Za moj rođendan sam poželeo da, zbog svega što si uradila mojoj mami, ostane zdrava i da je tu uz mene i da nikad ne ode - glasila je poruka koju je Darko pročitao. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anđela Šparavalo Elita

Kako prenosi Pink.rs, Anđelin otc je pisao voditelju Milanu Miloševiću i poverio mu se da je njegova supruga, Anđelina mjaka jako loše nakon svega što se sinoć desilo i da čak strahuje za njen život.

- Jutros ste se dopisivali, sve mi je rekla, mnogo je potreslo, je l i posle bratovljeve poruke ostala je s Bojanom. Molimo Boga da se ne pogorša stanje moje žene i šećer joj je mnogo skočio od stresa. Samo me je molila da ti kažem, ako joj se nešto desi da će Anđela ceo život da je nosi na duši i da čuvam Đoleta. Eto, Milane kroz šta prolazim, moram izdržati. Hvala na razumevanju. Milane, moraću nekako da se obratim produkciji jer ovo nije igra. U pitanju je život moje žene, ovo se ovako neće završiti - pisao je u porukama Anđelin otac Milanu.

Republika

Foto: printscreen/ RTV Pink

Anđela Šparavalo, Bojana Pavlović

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading