DARIJANOVA PORODICA HITNO POSLALA PORUKU U ELITU: Miljana saznala istinu o novom dečku, on poželeo da propadne u zemlju od sramote!

Autor:

Zadruga

14.02.2024

14:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić i Darijan Radomirović su dobili poruku od njegove porodice, odmah nakon što su ozvaničili vezu.

DARIJANOVA PORODICA HITNO POSLALA PORUKU U ELITU: Miljana saznala istinu o novom dečku, on poželeo da propadne u zemlju od sramote!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Pripadnici obezbeđenja uneli su poklone narednih fanova, a reč je o poklonima od fanova Miljane Kulić.

Naime, oni su shvatili da su pokloni od Darijanove porodice, koja je Miljani poklonila lutku, s obzirom na to da nju godiunama unazad nazivaju lutkicom, dok su se setili i njenog sina Željka, te su mu kupili igračku.

Ali, nisu izostavili ni njenog novog dečka Darijana Radomirovića, te su njemu poslali patike, a Miljana je pročitala čestitku njegove porodice.

- Dragi Daki, uvek se zaljubi i odljubi kada ne valja - pročitala je MIljana poruku.

 

Miljana i Darijan su sinoć ozvaničili vezu, a svi su se pitali kako na to reaguje njegova porodica, s obzirom na burnu prošlost popularne rijaliti učesnice, koja je tek nedavno raskinula sa Lazarom Čolićem Zolom.

Podsetimo, Miljana se pre samo nekoliko dana vratila u Elitu, nakon diskvalifikacije, a ona je odlučila da udari žestoku kontru bivšem dečku, Zoli, pa mu se osvetila upravo ulaskom u vezu sa Darijanom, koji je jedva dočekao da Miljana bude njegova.

Darijan je otkrio da je imao veoma komplikovan ljubavni život, te da je čak bio veren za papire sa Grkinjom. Međutim, njegova izjava da su dve žene pokušale da ga ubiju izazvala je dodatnu pažnju javnosti. On je detaljno opisao svoje iskustvo, otkrivajući da je bio izložen brojnim opasnostima, uključujući pokušaj trovanja i čak pokušaj guranja sa terase.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading