BRAT ANĐELE ŠPARAVALO PRESTAO DA IDE U ŠKOLU, ZBOG SESTRE GA URNIŠU: Porodica trpi torturu, majka ne ustaje iz kreveta!

Autor:

Zadruga

12.02.2024

11:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Porodica Šparavalo proživljava horor zbog Anđeline veze sa Bojanom Pavlović.

BRAT ANĐELE ŠPARAVALO PRESTAO DA IDE U ŠKOLU, ZBOG SESTRE GA URNIŠU: Porodica trpi torturu, majka ne ustaje iz kreveta!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anđela Šparavalo, učesnica rijaliti programa, privukla je pažnju javnosti svojim kontroverznim postupcima i vezom sa Bojanom Pavlović, uprkos snažnom protivljenju svojih roditelja. Ovaj skandal izazvao je burne reakcije meštana Aranđelovca, koji su ogorčeni Anđelinim postupcima i osuđuju njen potez.

Komšije su otkrile gde se nalazi krojačka radnja koju drži baba Anđele Šparavalo, te je ona otkrila kakvo je stanje u porodici.

Baba Anđeline, vlasnica krojačke radnje, otkrila je da je porodica u haosu zbog Anđeline veze sa Bojanom. Izrazila je duboku zabrinutost za Anđelinu majku, čije je zdravstveno stanje narušeno zbog ćerkine veze. Takođe, istakla je da Anđelin mlađi brat prestao da ide u školu usled sramote zbog njenih postupaka.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anđela Šparavalo

 

- Sačuvaj Bože, šta je napravila ne mogu da verujem, to je od moje ćerke, ćerka. Baba od mog zeta, je bila bolesna, i juče je preplakala. Svi smo u haosu i jedna i druga porodica, majka, otac i brat, tek. Šta se sa njom desilo, ne mogu da verujem, bila je fina devojka, upisala je višu školu, bilo je sve normalno, sad ne liči na devojku kao što je bila. Imala je momke, nikada nije bila sa ženskom osobom, znate šta to znači za patrijarhalnu porodicu, oni to nikada neće biti prihvatiti, za nekoga je normalno, za nekoga ne. Ćerka stalno plače i kuka, nama nije dobro samo kad je vidimo pored Bojane, ona je uništila skroz - rekla je baka za Blic, te zabrinuto dodala:

- Nikad je neće prihvatiti majka i otac, pored Bojane, ona zna kakvi su oni, gledali su je kao malo vode na dlanu, sve su joj udovoljavali. Vikendica ne postoji, zbog čega laže, nije mi jasno, ni jednu istinu nije rekla. Nisam pametna, da ona tako laže, ne znam zbog čega izmišlja, kad bih mogla da je pitam "zbog čega lažeš". Tužnu priču o Sarajevu i to je izmislila.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading