ZVEZDAN NAJAVIO TUŽBU ANI: Šok za šokom, optužio je za VELIKU PREVARU i psihičko i fizičko MALTRETIRANJE!

Autor:

Zadruga

09.02.2024

14:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezdan Slavnić odlučio da žestoko uzvrati Ani Ćurčić!

ZVEZDAN NAJAVIO TUŽBU ANI: Šok za šokom, optužio je za VELIKU PREVARU i psihičko i fizičko MALTRETIRANJE!

Foto: Instagram.com printscreen, Zadruga official

Bivši zadrugar Zvezdan Slavnić javno se obratio Ani Ćurčić, nekadašnjoj vanbračnoj supruzi, te joj poručio da više "ne uvlači njegovu porodicu u svoje lične ratove". Takođe, od Ane je zahtevao da mu dostavi dokumentaciju njegove majke, kako ne bi podneo tužbu protiv nje.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić, ATAImages

Zvezdan i Ana

- Ovim putem želim da poručim dotičnoj gospođi Ćurčić da sve svoje lične ratove vodi mimo mene i da istog trenutka prekine da uvlači u celu svoju prljavu igru moju porodicu, a posebno moju majku - započeo je Slavnić, pa nastavio:

- Takođe joj poručujem da u što kraćem roku vrati svu moju i Slavičinu dokumentaciju, koju je NEZAKONITO ZADRŽALA i da prekine da iznosi njene lične podatke u javnost, jer ću u suprotnom povući drastične mere i obratiti se nadležnim institucijama. Biću primoran da dotičnu tužim za psihičko i fizičko maltretiranje, kao i za neplaćene račune domu za koji sam obezbedio novac, kao i to da je manipulacijom dotična otvorila firmu, na ime moje majke, gde je napravljen veliki minus za koji Slavica nije znala i zbog tog duga sada ne može da ostvari pravo na penziju, za šta i te kako imam dokaze.

- Zahtevam da u roku od 3 dana svu dokumentaciju dostavi na adresu doma gde se nalazi moja majka.

Republika

Foto: Instagram.com

Zvezdan Slavnić najavio tužbu Ani

Slavnić je prethodno žestoko opleo po bivšoj nevenčanoj supruzi.

- Svi znaju odgovor, a da li ću to ovako reći, ne znam. Pre svega Ana je pokazala zdravstvene papire moje majke, koje nema pravo ona da ima, a kako to bude još jednom pobjavila tužićemo je i moja majka i ja. Ona je konfiskovala papirologiju moje majke, što opet kažem poo zakonu ne sme da ima. Moram da kažem da ja sada ne štedim Anu, štedim moju majku i sebe. Najlakše je provlačiti se kroz novine, ali to ne želim. Ja da se borim sa patološkim lažovom i obolelom osobom koja treba da se leči. Ona je nestabilna osoba koja je mnoge laži otkrila i svašta ispričala ljudima, a sada je krenula da kleveće i moju majku, to ne dam. Ona može mene da tuži, moju majku ne, Ne mogu da kažem da je Šmizla izmislila sve od onoga što je pričala - rekao je Zvezdan za "Pink.rs".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading