ZVEZDAN PRETIO DA ĆE POBITI ANU I BULIĆA: Ćurčićeva objavila Slavnićeve PREPISKE - SKANDAL! (FOTO)

Autor:

Zadruga

07.02.2024

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Ćurčić raskrinkala bivšeg nevenčanog supruga!

ZVEZDAN PRETIO DA ĆE POBITI ANU I BULIĆA: Ćurčićeva objavila Slavnićeve PREPISKE - SKANDAL! (FOTO)

Foto: ATAImages, E-stock

Bivša zadrugarka Ana Ćurčić objavila je poruke Zvezdana Slavnića, koje je slao čoveku sa kojim je nekad bio blizak, a sa kojim sada drugoplasirana takmičarka "Zadruge 6" sarađuje. Kako je navela, ovo se dogodilo nakon što je tužila Slavnića, zbog čega je on pobesneo.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić, ATAImages

Zvezdan Slavnić i Ana Ćurčić

- Evo dokaza kako Zvezdan Slavnić nije nasilan. On je tražio da mu pomogne protiv mene i Ace Bulića, kako nas ne bi pobio, zato što sam ga ja tužila! Pravda je spora, ali dostižna - napisala je Ćurčićeva, pa podelila prepiske:

- Moramo danas da pričamo, ovaj ološ me tužio i ko zna šta će još da radi jer je ubijena, pogotovo posle svega što je videla kako sam dobio posao i da sam sa malom - započeo je Slavnić, pa nastavio:

- Treba da je razvalimo ako treba i da ja iznesem još stvari ili šta god, neki advokat da se vidi šta se dešava, jer sam ovo što radi, da me namešta javno na zatvor... Da ne bih pobio oboje - stoji u Zvezdanovim porukama.

Republika

Foto: Instagram.com

Ana objavila privatne prepiske

Inače, Zvezdan se danas oglasio nakon što je u javnost isplivao snimak, na kom se vidi kako mu Anđela Đuričić upada u stan.

- Kao što sam već objasnio na "lajvu", evo još jednom za sva vremena! Snimak sam poslao 13.7.2023. godine, dakle pre šest meseci, a evo šta je prethodilo tome.

Nakon raskida sa Anđelom počeo sam da dobijam pozive, od njenog tada štićenika. Tražio je od mene da je ne uznemiravam, što ja nisam nikada ni radio, kao i to da je ne spominjem u svom "lajvu".

Nakon njenog povratka u Beograd, 13.7.2023. mi je nenajavljena upala u stan i optužila da sam joj pokrao stvari, što naravno nije istina.

Iz tog razloga sam poslao snimak, na kome se jasno vidi da ja nikoga ne uznemiravam, već da mene uznemiravaju i zamolio da se stane sa tim, kao i to da se prekine sa blaćenjem mog imena u narodu. Nakon toga, sad već svima poznato jeste da dolazi do lažnih tužbi i spletki pod vođstvom gospodina.

- Šest meseca i više sa ćutao, ćutao bih i danas, ali da mi se pakuje da sam deo neke nove "Klik kampanje" dotičnog, neću dozvoliti. Dok sam ja ćutao, neko je slepo slušao korake ovog "divnog čoveka, velikog srca" i dozvolio sebi da bude MARIONETA.

PRIPISAĆU TO SVE NJENIM GODINAMA I SAMO SE NADAM DA JE SADA SVIMA JASNO ŠTA SE I KAKO DEŠAVALO I DA SE NEKA POUKA IZ OVOGA IZVUKLA!

Žao mi je što sam još tada znao da će do ovoga doći i pokušao sam nekome da ukažem da pravi kardinalnu grešku!

Iskreno se nadam da će se ovom mojom izjavom stati na put lažima i da neće ići dalje sa spletkama, jer u suprotnom ću izneti sve dokaze i šta se sve dešavalo od 19.6.2023. godine, pa sve do danas! - napisao je, između ostalog, Zvezdan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
djole

07.02.2024 19:38

Ovi vise nisu ineresantni