ZVEZDAN SLAVNIĆ RAZVEZAO JEZIK: Prvo oglašavanje nakon SKANDALOZNOG snimka Anđele Đuričić, bivši zadrugar otkrio šta je ISTINA!

Autor:

Zadruga

07.02.2024

15:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvo oglašavanje Zvezdana Slavnića nakon što je u javnost isplivao snimak iz njegovog stana!

ZVEZDAN SLAVNIĆ RAZVEZAO JEZIK: Prvo oglašavanje nakon SKANDALOZNOG snimka Anđele Đuričić, bivši zadrugar otkrio šta je ISTINA!

Foto: youtube.com/pink.rs

Bivši zadrugar Zvezdan Slavnić se oglasio putem storija na društvenoj mreži Instagram, nakon što je u javnost isplivao snimak iz stana na Novom Beogradu, kad je Anđela Đuričić upala u nekretninu, kako bi uzela svoje stvari.

Zvezdan je naveo da je snimak nastao pre šest meseci, kao i da ga je on tada poslao kako bi dokazao istinu, ali da je tek danas ugledao svetlost dana.

Republika

Foto: youtube.com/Pink

Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić

- Kao što sam već objasnio na "lajvu", evo još jednom za sva vremena! Snimak sam poslao 13.7.2023. godine, dakle pre šest meseci, a evo šta je prethodilo tome.

Nakon raskida sa Anđelom počeo sam da dobijam pozive, od njenog tada štićenika. Tražio je od mene da je ne uznemiravam, što ja nisam nikada ni radio, kao i to da je ne spominjem u svom "lajvu".

Nakon njenog povratka u Beograd, 13.7.2023. mi je nenajavljena upala u stan i optužila da sam joj pokrao stvari, što naravno nije istina.

Iz tog razloga sam poslao snimak, na kome se jasno vidi da ja nikoga ne uznemiravam, već da mene uznemiravaju i zamolio da se stane sa tim, kao i to da se prekine sa blaćenjem mog imena u narodu. Nakon toga, sad već svima poznato jeste da dolazi do lažnih tužbi i spletki pod vođstvom gospodina.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Zvezdan Slavnić

- Šest meseca i više sa ćutao, ćutao bih i danas, ali da mi se pakuje da sam deo neke nove "Klik kampanje" dotičnog, neću dozvoliti. Dok sam ja ćutao, neko je slepo slušao korake ovog "divnog čoveka, velikog srca" i dozvolio sebi da bude MARIONETA.

PRIPISAĆU TO SVE NJENIM GODINAMA I SAMO SE NADAM DA JE SADA SVIMA JASNO ŠTA SE I KAKO DEŠAVALO I DA SE NEKA POUKA IZ OVOGA IZVUKLA!

Žao mi je što sam još tada znao da će do ovoga doći i pokušao sam nekome da ukažem da pravi kardinalnu grešku!

Iskreno se nadam da će se ovom mojom izjavom stati na put lažima i da neće ići dalje sa spletkama, jer u suprotnom ću izneti sve dokaze i šta se sve dešavalo od 19.6.2023. godine, pa sve do danas! - napisao je, između ostalog, Zvezdan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Ana

07.02.2024 17:02

Ništa ovde nije jasno. Ko je zaštitnik , ko je čovek velikog srca, ko je štićenik...? Zašto sada priča i slika ?

Melanija

07.02.2024 18:40

Od kako se Anđela aktivirala na Tik Toku i za kratko vreme ga gotovo prestigla ljubomorno vadi iz naftalina klipove. Meni lično bi bilo interesantnije Rašanon njegove žene Ane Ćurćić o tetovažom famoznog slova: "Z" kao Zvezdan koje su istetovirale Ana i njena ćerka. Ana tvrdi da nikada nikakvog slova "Z" nije bilo. I ako smo Anino slovo "Z" gledali tekom Zadruge, čak i skidanje tetovaže ali i razumemo zašto sada laže za ćerku koja je u ozbiljnoj vezi sa fudbalerom koji je pulen Ace Bulića za koga se očekuje visok transfer u koji se i Ana ugradila, da se devojka ne dovodi u bilo kakvu vezu sa Zvezdanom.