BUKTI RAT ANE I ZVEZDANA: Slavnić žestoko odgovorio Ćurčićevoj nakon što je obelodanila njegove PRETNJE!

Autor:

Zadruga

07.02.2024

20:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezdan Slavnić se javno obratio bivšoj nevenčanoj supruzi!

BUKTI RAT ANE I ZVEZDANA: Slavnić žestoko odgovorio Ćurčićevoj nakon što je obelodanila njegove PRETNJE!

Foto: ST/Nikola Mutić, ATAImages

Bivša zadrugarka Ana Ćurčić objavila je privatna prepiske svog bivšeg nevenčanog supruga Zvezdana Slavnića, u kojima se vidi da je pretio da će pobiti nju i Acu Bulića. Poruke je slao osobi sa kojom je nekad sarađivao.

- Evo dokaza kako Zvezdan Slavnić nije nasilan. On je tražio da mu pomogne protiv mene i Ace Bulića, kako nas ne bi pobio, zato što sam ga ja tužila! Pravda je spora, ali dostižna - napisala je Ćurčićeva, pa podelila prepiske:

- Moramo danas da pričamo, ovaj ološ me tužio i ko zna šta će još da radi jer je ubijena, pogotovo posle svega što je videla kako sam dobio posao i da sam sa malom - započeo je Slavnić, pa nastavio:

- Treba da je razvalimo ako treba i da ja iznesem još stvari ili šta god, neki advokat da se vidi šta se dešava, jer sam ovo što radi, da me namešta javno na zatvor... Da ne bih pobio oboje - stoji u Zvezdanovim porukama.

Republika

Foto: Instagram.com

Ana objavila Zvezdanove prepiske

Nakon ovoga se oglasio Slavnić, koji se obratio Ćurčićevoj, te podelio snimak iz "Zadruge 6" na kom ona njemu preti.

- Hm, da li sam i ja ovde dobijao pretnje? Jasno i glasno! Koliko vidim, svi smo Bogu hvala živi i zdravi! Samo jedna stvar nije jasna... Gde se u celoj ovoj današnjoj situaciji pronađe naša Anč? - započeo je Zvezdan, pa nastavio:

- Anči, nebitna si skroz, ne znam kako da ti kažem... Na dobrom si putu da budeš još jedna u nizu marioneta... Plafon 3 meseca i eto tebe i nekog tvog snimka, veruj mi... Ovaj scenario je već svima dobro poznat.

- Za javnost samo da dodam, kad sam poruku pisao, omaklo mi se, pa nisam dovršio, ali evo da sad pojasnim da sam mislio da ću ih ubiti, ali od k*rca (izvinjavam se na svom francuskom), koji vas je sve doveo tu gde jeste danas... Ali kao što rekoh, više nisi bitna!!! - poručio je Slavnić.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić, ATAImages

Zvezdan Slavnić i Ana Ćurčić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Sasa

07.02.2024 21:36

Podrska Zvezdanu

Vojvotkinja Tolstoj

08.02.2024 11:28

Ma @Saša@, šta je tebi - pa zar nisi video da je NEVRČIK prepešačio čak 100 kilometara oko stola (u Zadruzi), koliko je nervozan ?? Pa naravno da je maltretirao ! Prvo te "uveže i obaveže" ... da baš I NE MOŽEŠ da odeš ( danas ćeš - sutra ćeš .... i već je kasno da JEDNOSTVNO odeš...) Daj Bože, @Saša@ da doživiš od nekoga to isto kao Ana Ćurčić od "Zvekija" - tada ćeš razumeti ... Ćuti i pokrij se ... Ili si isti ???