"ONA JE OBOLELA OSOBA I PATOLOŠKI LAŽOV" Zvezdan Slavnić nije štedeo Anu Ćurčić nakon SKANDALOZNIH optužbi njene bivše prijateljice!

Autor:

Zadruga

09.02.2024

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slavnić javno ocrnio bivšu nevenčanu suprugu!

"ONA JE OBOLELA OSOBA I PATOLOŠKI LAŽOV" Zvezdan Slavnić nije štedeo Anu Ćurčić nakon SKANDALOZNIH optužbi njene bivše prijateljice!

Foto: ST/Dragan Kadić, ATAImages

Bivši zadrugar Zvezdan Slavnić oglasio se nakon navoda Jovane Novakov Šmizle da je njegovu majku maltretirala bivša vanbračna supruga Ana Ćurčić. Ovo i još mnoga toga Šmizla je otkrila u emisiji "Pitam za druga", a Slavnić je opleo po Ćurčićevoj.

- Svi znaju odgovor, a da li ću to ovako reći, ne znam. Pre svega Ana je pokazala zdravstvene papire moje majke, koje nema pravo ona da ima, a kako to bude još jednom pobjavila tužićemo je i moja majka i ja. Ona je konfiskovala papirologiju moje majke, što opet kažem poo zakonu ne sme da ima. Moram da kažem da ja sada ne štedim Anu, štedim moju majku i sebe. Najlakše je provlačiti se kroz novine, ali to ne želim. Ja da se borim sa patološkim lažovom i obolelom osobom koja treba da se leči. Ona je nestabilna osoba koja je mnoge laži otkrila i svašta ispričala ljudima, a sada je krenula da kleveće i moju majku, to ne dam. Ona može mene da tuži, moju majku ne, Ne mogu da kažem da je Šmizla izmislila sve od onoga što je pričala - rekao je Zvezdan.

Republika

Foto: ST/Nikola Mutić, ATAImages

Ana Ćurčić i Zvezdan Slavnić

Nakon toga je Zvezdan prokomentarisao Milenu Kačavendu:

- Milena je rekla jako dosta stvari, zahvalan sam što su se posvađale jer je rekla veliki deo istine što se mene tiče. Razočarala me je u nekim stvarima, a to je da se nije javno izvinila mom ocu, ali moram da kažem da je ona jako dobra majka i da ima sjajne sinove koje je sjajno vaspitala. Drago mi je što je rekla neke stvari, i da su i ona i Đedović sve demanotvali, i da je to Anina priča o jadnoj ženi koje je pretrpela nasilje, a žrtva je došla kod mene koji sam kao nasilnik, i sve sam to trpeo, dok se Milena nije pojavila i rekla istinu - istakao je on za "Pink.rs".

Republika

Foto: printscreen/RTV Pink

Milena Kačavenda

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
sasa

09.02.2024 16:11

podrska Zvezdane,progovori

Cilka

09.02.2024 17:27

Ma da Ana je olos a on ubica je zlato Pa sto on nije cuvao majku kad je Ana olos Ili bolje Smizla i Kacavenda Bogougodna

Vojvotkinja Tolstoj

09.02.2024 19:59

Što nije čuvao svoju majku,i to treba neko drugi ! Što nije platio Šmizli i Kačavendi kad imaju višak vremena i bave se tuđim životima ! Svak svoj posao da radi, a ne da poziraju Ani da im sve završi, a oni da je " ocenjuju", nesposobnjakovići ... Da idu u Crkvu da se ispovede !!