STIGLA BRUTALNA KAZNA ZA IVANA MARINKOVIĆA: Produkcija Pinka hitno donela odluku, odmah usledilo obaveštenje!

Autor:

Zadruga

08.02.2024

08:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivan Marinković je žestoko kažnjen zbog kršenja pravila ponašanja.

STIGLA BRUTALNA KAZNA ZA IVANA MARINKOVIĆA: Produkcija Pinka hitno donela odluku, odmah usledilo obaveštenje!

Foto: ST/Vladimir Lukić, Printscreen

Nakon što je Ivan Marinković tokom sinoćnje emisije ''Pitanja gledalaca'' prilikom izlaganja odgurnuo Žanu OmniuVeliki šef je doneo odluku da ga kazni dvonedeljnim honorarom zbog jednog on najvažnijih pravila u Eliti.

Pravila boravka u Eliti su jasna i svako kršenje istih biće strogo sankcionisano. Ivan Marinković je upozorio Žanu da mu se ne približava i ne unosi u lice, pa je burno reagovao, a kako nikakav fizički kontakt nije dozvoljen, produkcija se momentalno oglasila i kaznila Marinkovića.

Republika

Foto: Shutterstock

 

 

Podsetimo, ukućani su, pre ulaska u Elitu, potpisali ugovor, gde su pristali na sve uslove i znaju da zbog ovakvih stvariće snositi posledice. Sada je, kao opomena, to novčana kazna, ali za ozbiljan fizički okršaj dolazi do direktne diskvalifikacije, što je bio slučaj sa Miljanom Kulić, koja je nedavno napustila rijaliti, nakon što je nasrnula na Nenada Macanovića Bebicu i gađala ga šoljom, a obezbeđenje je momentalno reagovalo.

Veliki šef se, i tom prilikom, odmah oglasio i poslao učesnicima pismo, kojim ih je obavestio da je Miljana hitno diskvalifikovana i da mora napustiti velelepno imanje u Šimanovcima, što je svima stavilo do znanja da je u Eliti nulta tolerancija za bilo kakav vid nasilja. Marinković je kažnjen dvonedeljnim honorarom i bez sumnje će ubuduće obratiti pažnju na svoje ponašanje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Vojvotkinja Tolstoj

08.02.2024 10:33

NE dopada mi se Ivanovo ponašanje, ali ni (matora) Omnia nije cvećka - pa neka se razračunavaju ! Negativni su oboje. Ali - mnogi rade slično kao Ivan, pa NISU KAŽNJENI ! Ne zanimaju me : svi došli kao "glumci amateri", tj. FEJK - da bi zaradili pare na taj način ! Neće niko "motiku i grabulju" već - televiziju, a prikazuju bljuvotine !!

dušanka

08.02.2024 14:35

@Vojvotkinja Tolstoj - POTPUNO SE SLAŽEM SA DONJIM KOMENTAROM, SAMO BIH DA DODAM JOŠ DA JE PEKINEZER OD ŽENE TOLIKO IRITANTNA, KEPEC U ŽENSKOM OBLIKU...PRI TOM VREĐA, LAŽE...DUPLJAK JE ZA NJU KOMPLIMENT...ONA, LEPI MIĆA, ONAJ KEPEC KOD LEPOG MIĆE...TO JE TEŠKO IZDRĐATI, ALI JA NA IVANOVOM MESTU NE BIH PRLJALA RUKE, DOVOLJNO JE PLJUNUTI...ONI SU UMISLILI DA ELITA NE MOŽE BEZ NJIH, IMA TU JOŠ NEKOLICINA, KOJI KAD GOVORE...JA PRESKAČEM TAJ DEO...ANĐELO, ANITA, PORŠELINA, MIĆA, ŽANA,JANJUŠ, ANELI, ŠA, MIONA...PAMETNIJI SU OVI NEAKTIVNI ŠTO ČUTE...NEKOG SLUŠAM KAČAVENDU, ĐEDOVIĆA, MARINKOVIĆA I NJEGOVU JELENU, MAJU MARINKOVIĆ, SAMIRA, MATORU...MALA ČETA ALI ODABRANA I SVAKA IM JE NA MESTU...ZAŠTO SE NE KAZNI MIĆA ZBOG PSOVKI I VULGARNOSTI, KAO I MALIVUK I ŽANA ZBOG JEZIVOG VERBALNOG VREĐANJA... MALI UROŠ I BOJANA SU TAKOĐE VEOMA ZANIMLJIVI...