ANELI JE OHOLA ŽENA, PUNA JE ZLA! Uroš Stanić brutalno izvređao Ahmićku! Nastao haos za crnim stolom! (FOTO)

Autor:

Zadruga

05.02.2024

22:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Biću u potpunosti iskren. Neću biti kao neki ovde koji ne žele da otkriju svoj stav!

ANELI JE OHOLA ŽENA, PUNA JE ZLA! Uroš Stanić brutalno izvređao Ahmićku! Nastao haos za crnim stolom! (FOTO)

Foto: printscreen/RTVPink

Učesnik Elite Uroš Stanić napao je cimerku Aneli Ahmić zbog toga što smatra da se ne ponaša lepo prema njemu, i da je to iz dana u dan sve gore. On je u nalet u besa isprozivao Aneli, pa su ga cimeri smirivali i govorili su mu da preteruje i da treba da se smiri.

- Biću u potpunosti iskren. Neću biti kao neki ovde koji ne žele da otkriju svoj stav, pa su ironični i navode neke ljude koji nemaju veze s oholim osobama. Na prvom mestu je Aneli. Znam da bi ona navela mene, ali je dupljak, pa nije. Ohola je ispala prema meni. Nije marija za moju ličnost. Ispala je dvolična. Gledao sam je kao prijatelja, ali mislim da će to od sada polako da se menja - počeo je Uroš, pa je nastavio:

Foto: TV Pink/printscreen

Aneli Ahmić

 

-  Druga osoba je Nenad Aleksić Ša. On me nije naveo, a ja njega hoću. On je naveo najbizarnije stvari kada je reč o mojoj mami. Želi mene da napljuje, da bi oprao sebe. Jako je zao. Treća osoba je Mića. Ja sa njim jesam spustio loptu, ali je pokazao oholo ponašanje prema osobama sa kojima se druži. 

Foto: Printskrin/RTV PINK

Nenad Aleksić Ša

 

Potom se u njegovo izlaganje umešao reper, da bi izneo svoj stav.

Briga me šta ti misliš. Ja ovde propagiram ljubav. Ko želi da se svađa, neka se svađa. Nisam dvorska luda. Neću davati svakojakim budalama da se svađaju sa mnom - kazao je Ša, pa se uključila i Ahmićka:

- Mene ne zanima šta Uroš priča. Dečko kako ustane ujutru vrti drugu ploču. Mene neće povrediti ove reči, tako da me baš briga, opet kažem. Ne smatram da sam se ogrešila o njega, naprotiv. Neću u detalje, samo bih volela da se opameti i da shvati da ovde nema prijatelja, ne samo on, nego bilo ko od nas.

 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Melanijare

06.02.2024 02:41

Uroše, pročitali su te. Ispaljena kerušo uhvatilo te teranje....