OD MENE PRAVE MAJKU MONSTRUMA, A JA BIH UBILA ZA DETE! Aneli na ivici nervnog sloma, evo šta je dovelo do suza! (FOTO)

Autor:

Zadruga

05.02.2024

19:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne mogu tako da funkcionišem, potresaju me ovakve stvari i najradije bih da u nekim trenucima nisam u rijalitiju!

OD MENE PRAVE MAJKU MONSTRUMA, A JA BIH UBILA ZA DETE! Aneli na ivici nervnog sloma, evo šta je dovelo do suza! (FOTO)

Foto: TV Pink/printscreen

Učesnica Elite Aneli Ahmić bila je na ivici nervnog sloma kada je u spavaćoj sobi sa cimerima komentarisala svoju ćerku koja je u spoljnom svetu. Naime, nju je iznerviralo to što su neki pričali ponovo da je nemarna majka koja je naslednicu ostavila napolju i ušla u rijaliti, pa je objasnila zašto se odlučila na ovaj potez.

- Moje dete je za mene svetinja i ja ne znam zašto ljudi kad hoće da me povrede pričaju da sam dno dna od majke. Pa moje dete ima najbolju majku na svetu! Ušla sam da zaradim novac ovde, pričam to milion puta, a oni pričaju o meni kao da sam kriminalac najgore vrste! To ništa nije tačno! Poenta priče je da bih ja ubila za svoje dete, a od mene prave monstruma! Rekla sam da više neću da se pecam na te fore, i opet nasednem! Ne mogu tako da funkcionišem, potresaju me ovakve stvari i najradije bih da u nekim trenucima nisam u rijalitiju - pričala je Aneli, a Marko Janjušević Janjuš je smirivao:

Foto: TV Pink/printscreen

Aneli Ahmić i Janjuš

- Aneli, ja ne moram da ti pričam da se ne pecas na ružne komentare. Pa evo šta o meni sve pričaju, ko zna šta još misle jer sam ja posle sahrane brata maltene posle nekoliko dana ušao u rijaliti. Isto sam kao ti ušao da zaradim, a ne da se ovde mlatim i da glumim dvorsku ludu. Velika je razlika. Ne bih da se nerviraš oko svega ovoga. Prići će sve, a ti ćeš samo da ostaneš tanka sa živcima - pričao je Marko. 

 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Leeloo

05.02.2024 20:25

Sto vise pratim pricu sa Aneli i Alibabom ,dolazim od saznanja da je ona manipulator a ne Alibaba i da je Mensur sve u pravu .Naravno da je losa majka ,trazila je ostrvo sa Janjusem a nije trazila da vidi kcerku,trazila je da se uljepsa i gleda sta Janjus radi a nije trazila da vidi kcerku,trazila je novac za kocku za ljubavnika a nije trazila da vidi kcekru,trazila je zadatak za alkohol i da Janjus dodje u odabrane a nije trazila da vidi malu.Da li to moze biti dobra majka ili najsebicnija zena na svijetu? Evo ide rodjendan maloj ne pokazuje zaljenje sto joj mala docekuje rodjendan kao siroce bez oca i majke.Sebicna i zla ,kao sto je odbacila Urosa tako bi sutra i malu kada dobije dijete Janjusem

dušanka

06.02.2024 05:43

ŠTA FOLIRA...UŽAS...ALI TO NJENO MOŽE DA VERUJE SAMO GLUPI JANJUŠ