ĆUTI TAMO, POKRETNI HEMOROIDU! Žana i Ivan zaratili kao nikada do sada! ORILA SE Bela kuća zbog uvreda! (FOTO)

Autor:

Zadruga

05.02.2024

18:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ako ti je namera da se nakačiš na mene na ovaj način, onda samo nastavi dalje!

ĆUTI TAMO, POKRETNI HEMOROIDU! Žana i Ivan zaratili kao nikada do sada! ORILA SE Bela kuća zbog uvreda! (FOTO)

Foto: Printskrin/RTV PINK

Tokom popodneva došlo je do velike rasprave između Ivana Marinkovića i njegove cimerke Žane Omnije, pa su zaratili za crnim stolom, te su prštale uvrede na sve strane! Oni su napravili haos, pa je Žana Ivanu rekla da je pokretni hemoroid.

Surovost je nekad i dobra, ali uglavnom loša. Oholo ponašanje mora da ima pokriće, a takva je upravo naša draga Žana! Šta da kažem za ovu ženu, sem da mi je žao čak i ovako kad je gledam - počeo je Marinković, a ona se nadovezala:

- Jao, hajde ćuti tu, krezavi, prokretni hemoroidu! Ni bubašvabu ne možeš da zgaziš! Muškarci puput tebe nikad ne mogu da me uplaše i to je sve što imam da ti kažem. Neću da se spustim na tvoj nivo.

Potom se Ivan opet nadovezao, pa je nastavio oštrije.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ivan Marinković

 

- Ako ti je namera da se nakačiš na mene na ovaj način, onda samo nastavi dalje, slobodno. Mića je prva najoholija osoba ovde. On uništava ljude s kojima se druži. Na drugom mestu je Anita. Treća oshola osoba je Jovana pevačica, ali ti Žana si van konkurencije. Ne možeš da me uvrediš, ja imam mnogo više rijaliti škole od tebe, pa čak i životne - urlao je Marinković.

Inače, pre toga je došlo do koškanja i između Mensura i Milena Kačavende.

- Srednji budžet ide Mileni Kačavendi. Ona je neko koga sam ja sreo jednom napolju na jednoj plaži, igrom slučajeva, sasvim slučajno. Ja sam bio u tom nekom društvu, kada je ona prišla i javila se i rekla da ćemo se družiti u "Eliti". Ja nisam znao ko je ona, niti sam znao priču za Zvezdana, Anu i tako dalje. Ove sezone, meni se dopada način na koji ti komentarišeš neke situacije, u nekima preteruješ. Ti si jaka žena, stabilna, sposobna, ali ti jednu stvar zameram, a to je da mnogo psuješ, omalovažavaš, ponižavaš i vređaš. Ja se tu ne mešam, ti sama o sebi time govoriš pričao je - rekao je Ajdarpašić. 

 BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
kraki

05.02.2024 19:18

Radmmila, Zana, cirkus Medrano ili dama u pokusaju je najveci odron u Eliti