POJAVILE SE PRVE FOTKE UROŠA STANIĆA IZ BOLNICE: Istina se više sakriti ne može!

Autor:

Zadruga

04.02.2024

21:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pojavile se fotografije Uroša Stanića sa posla!

POJAVILE SE PRVE FOTKE UROŠA STANIĆA IZ BOLNICE: Istina se više sakriti ne može!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Uroš Stanić, jedan od favorita sedme sezone rijalitija "Elite", definitivno je uspeo da privuče pažnju gledalaca svojim živahnim stavovima i energičnim nastupom. Njegova sposobnost da iskreno izrazi svoje mišljenje nije prošla neprimećeno, što je rezultiralo kako oduševljenjem tako i nervozom kod drugih takmičara. Njegova hrabrost da se suoči sa istinom i da je iznese pred svima je nešto što je izdvojilo u ovom rijalitiju.

Pre ulaska u "Elite", Uroš Stanić je bio medicinski tehničar u jednoj renomiranoj beogradskoj klinici. Njegova posvećenost poslu i ljubaznost prema kolegama i pacijentima su ga učinili omiljenim među osobljem i pacijentima. Često je slao srdačne poruke podrške zdravstvenim radnicima, pokazujući svoju veliku brigu i pažnju prema njima.

 


Po internetu se pojavio snimak koji prikazuje mladog Uroša Stanića u periodu kada je radio kao medicinski tehničar. Iako je bio mlad, na slici se jasno vidi njegova odlučnost i posvećenost poslu, što je sigurno doprinelo njegovom uspehu u karijeri pre rijalitija.

Jutros je došlo do incidenta kada je Uroša Stanića napala Milena ispred frizerskog salona. Očigledno je da je Uroš uspeo da iznervira neke ljude svojim stavovima, ali to mu nije oduzelo hrabrost da se suoči sa konfliktnim situacijama.

Uroš Stanić i dalje ostaje jedan od najzanimljivijih takmičara "Elite 7", a njegova hrabrost i iskrenost sigurno će nastaviti da intrigiraju gledaoce širom zemlje.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Melanija

04.02.2024 22:14

Koji crni medicinski tehničar!? Po sopstvenom priznanju radio je u mrtvačnici gde je sa leševa skidao dragoceno sti i vadio im zlatne zube uhvatili su ga pa isterali. Čemu ovo "Pranje biografije" izgleda je pred ispadanje pa ga gej lobi po svaku cenu želi da zadrži u igri. Od desetak novih vesti 50% su o Urošu i još ga oslovljavate favoritom.