JANJUŠ RAZVALIO ANELI PITANJEM O BUJANOVCU: Morala sve da mu PRIZNA, krucijalni DOKAZ!

Autor:

Zadruga

30.01.2024

08:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Janjuš počeo da ispituje Aneli Ahmić o poseti Bujanovcu!

JANJUŠ RAZVALIO ANELI PITANJEM O BUJANOVCU: Morala sve da mu PRIZNA, krucijalni DOKAZ!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Afera Bujanovac već godinama intrigira učesnike rijalitija, a poslednje spekulacije su dovele u fokus Aleksandru Nikolić i Aneli Ahmić. Ova priča je postala predmet rasprave, a kontroverze su se dodatno rasplamsale kada je Marko Janjušević Janjuš izrazio sumnju da je Aneli bila deo ovog događaja.

Marko Janjušević je aktivno ispitivao Aneli Ahmić o njenoj navodnoj povezanosti sa Bujanovcem, što je dovelo do zanimljivog dijaloga između njih. Aneli je izjavila da ne zna gde se tačno nalazi Bujanovac, što je dodatno podgrejalo Janjuševićevu sumnju. Ovaj razgovor je izazvao konfuziju i postavio pitanje - šta se to zapravo dešava u Bujanovcu?

 

- Ja kad sam nervozna ja se ne iskaljujem na tebe, ti si nešto nervozan večeras -rekla je Aneli.

- Kad nam bude mirna glava moći ćemo lakše da nastavimo, samo polako opusti se, sve će da se reši -rekao je Janjuš.

- Čuj ti on stavio našu sliku iz Bujanovca a mi bili u pabu u Sarajevu, ja ne znam ni šta je Bujanovac, o čemu se radi tu, ne znam šta tamo rade? -pitala je Aneli.

- Sad se kao ti praviš luda, ne znaš gde je Bujanovac, o tome se ovde pričalo i ti se sad praviš luda. Evo da te pitam jel si ti bila u Bujanovcu? -pitao je Janjuš.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli Ahmić i Janjuš

 

- Pa jel ti znaš neki grad u Hrvatskoj, evo da ti kažem, tako ni ja ne znam gradove u Srbiji, nikad tamo u životu nisam bila -rekla je Aneli.

Inače, Stanija Dobrojvić već mesecima unazad "ratuje" sa aktuelnom takmičarkom "Elite" Aneli Ahmić, pa je i iznela detalje o aferi Bujanovac.

Aneli je bila sa istim muškarcem sa kojim je bila Aleks iz Bujanovca. Aneli je isto radila tamo u Bujanovcu, on je nju strpao u kamion i otišli su u Švajcarsku. Njoj su valjda trebali ti neki papiri, čak sam čula i da je radila za tarifu neku nenormalnu. Asmin je sve vreme dobijao veliku podršku i čak mu je Instagram poludeo, cifre su mu vrtoglavo rasle - kazala je Stanija za "Red".

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading