MILJANA KULIĆ SE VRAĆA U ELITU: Nakon DISKVALIFIKACIJE otkriven TAČAN DATUM povratka! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

26.01.2024

08:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić najavila svoj veliki povratak u ,,Elitu"!

MILJANA KULIĆ SE VRAĆA U ELITU: Nakon DISKVALIFIKACIJE otkriven TAČAN DATUM povratka! (VIDEO)

Foto: e-stock

Bivša takmičarka ,,Elite 7" Miljana Kulić koja je nedavno diskvalifikovana iz rijalitija zbog agresivnog ponašanja prema bivšem dečku Nenadu Macanoviću Bebici, najavila je svoj veliki povratak na imanje u Šimanovcima. 

Naime, nakon rijalitija Miljana je počela da peva po kafanama, a snimak se munjevitom brzinom širio društvenim mrežama. Tako je Miljana na snimku pevala pesme, a onda kada su je najavili, ona je odmah potom istakla da se u ,,Elitu" vraća za tačno sedam dana. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @samo.realno6

 

- A uskoro u Eliti, vraćam se za 7 dana - najavila je Miljana. 

Naime, kako je Republika saznala Miljana je roditeljima Mariji i Siniši Kulić saopštila da želi da ode sa svojim sinom preko da živi. Te da ne pokušavaju da je zadrže, pošto je donela konačnu odluku.

Foto: youtube.com/pink.rs

Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola

 

Miljana je bila presrećna kada je ugledala svog sina Željka. Satima ga nije ispuštala iz krila, kao i svaka majka što bi uradila, budući da ga mesecima nije videla. Počela je da plače i odlučila da više ne može ovako da živi. Svi smo bili šokirani kada nam je rekla da planira da sa Željom ode iz Srbije - rekao je izvor blizak Kulićima i dodao da Miljana nije naglašavala gde tačno želi da ode, samo je rekla da mora da se skloni na neko vreme:

Mi smo  je pitali gde će da ode, međutim ona je rekla da ima u planu nešto i da jedva čeka da bude malo sama sa sinom. Marija sumnja da će da ode u Beč kod Zole, ali joj ona to neće dozvoliti, to jest neće dozvoliti da joj povede unuka. Međutim, Miljana je rekla da joj treba mir i da želi da bude daleko od svih i javnog života.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Vesna

26.01.2024 09:42

Kao prvo,netacno je da dete nije videla mesecima,jer je skoro bila u Nisu. Drugo,ako se zaista posle diskvalifikacije vrati (sumnjam) onda bi to bio dokaz potpunog besmisla ! Onda treba dozvoliti svim diskvalifikovanim da se vrate ! Ona vise nije interesantna ,naprotiv,zamorna je sa svojim lazima, bacanjima i unistavanjima tudjih stvari kao i sirenjem fekalija i zaraze po imanju !!! ….!

Mila

26.01.2024 12:07

@Vesna - Potpuno se slazem sa vasim komentararom, ona treba da se lijeci, jer mi zaista nije jasno zasto je zovu non stop, a sve to radi sto ne treba, ona nije nirmalna ljudi, ubice nekoh

djole

26.01.2024 12:05

Nece valjda ?

Simeon

28.01.2024 22:12

Mitrović treba da reipita sovje odluke??????? Kakvo vraćanje ove psihijatrijske ličnosti. Nju treba lečiiti. Ona je sve ono štojedna normalna osoba treba da bude. Niko nju vie ne želi da gleda,niti je interesantna,niti zabavna.Dvorska luda u Eliti, koja po ceom imanju svoje fekalije ostavlja.Njeni roditelji treba da je od hitno hospitalizuju. Ona je opasna po okolinu.