OBEZBEĐENJE UPALO U ELITU ZBOG JANJUŠA I ANELI: Usledila urgentna ODLUKA produkcije! (FOTO)

Autor:

Zadruga

23.01.2024

23:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šok reackije na imanju u Šimanovcima!

OBEZBEĐENJE UPALO U ELITU ZBOG JANJUŠA I ANELI: Usledila urgentna ODLUKA produkcije! (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Tokom večeri obezbeđenje je ušlo na imanje u Šimanovcima i unelo mnoštvo poklona podrške za Aneli Ahmić i Marka Janjuševića Janjuša. Među poklonima se mogla pronaći raznovrsna kozmetika, posteljina i velika količina slatkiša, ali ono što je najviše obradovalo aktuelne učesnike "Elite" bili su personalizovani pokloni od strane njihovih obožavalaca.

Naime, jedan od najzanimljivijih poklona koje su Aneli i Janjuš dobili bili su jastuci sa fotografijama njihovih ćerki. Bivši košarkaš je dobio jastučnicu sa fotografijom njegove naslednice Krune, dok je Ahmićeva dobila jastučnicu sa slikom svoje mezimice Nore. Ovi pokloni su izazvali veliko oduševljenje kod njih, što je kamera i zabeležila.

Podsećanja radi, iako je po povratku u rijaliti "Elita" doneo odluku i rekao da ne postoji nikakva šansa da ponovo bude sa njom, Marko Janjušević Janjuš nedavno je obnovio romansu sa Aneli Ahmić, a ubrzo nakon toga sa njom završio i u zajedničkoj postelji u prostoriji za rehabilitaciju, gde su jedno drugom priznali svoje emocije.

- Volim te najviše - poručio je Janjuš Aneli.

- I ja tebe volim još više, najviše na svetu - rekla je Aneli.

- Kako si mi falila, ne mogu da ti objasnim - priznao je bivši košarkaš.

- I ti meni previše, najsrećnija sam kad sam u tvom zagrljaju - istakla je Ahmićeva u njegovom zagrljaju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
dušanka

24.01.2024 05:32

FUJ ZA NJIH...ANELI MI JE JASNA, NEMA ŠTA DA IZGUBI, FOLIRANTKINJA NA SVIM FRONTOVIMA, ZLO U SVAKOM POGLEDU...NI ON NIJE SPAŠEN...I TREBA MU TAKO...ALI NJEGOVA TRAGEDIJA, NA ŽALOST, NIJE SLUČAJNA...KLEO SE GODINAMA U SVE SVETO...NIJE ZDRAVO...NIJE POHVALNO...GREH IDE NA NEDUŽNE...

Ana

24.01.2024 11:10

@dušanka - Nije lepo spominjati nečije tragedije i bol ili nekome želeti zlo. Svak je sam svestan svega lošeg šta je i ako je učinio i nosi se sa svojom "kaznom" ako ima imalo savesti. Mene nešto drugo zanima kad su gledaoci, fanovi, porodica,voditelji i elitari u pitanju. Miljani je "skinuta glava" što je imala seksualne odnose sa Zolom ispod slike majke Marije, rekoše mnogi da je nemoralna, neodgovorna, prostakuša, gadura, pačavra, nikakva majka....Šta su Aneli i Janjuš dok ga ona noćas jaše a slike maloletnih devojčica su u istoj prostoriji ? Šta će sada reći nekada zaštitnik morala a sada stručnjak i savetnik za seksualna druženja, zaštitnik posrnulih devojaka i labilnih mužjaka , Lepi Mića ? Šta će reći "može mi se, ko ih je.e", Đedović ? Za Miljanino dete je rečeno da će za koju godinu to gledati i sramit će se majke. Šta će i kako će se osećati Anelina i Janjuševa kćerke kad budu gledale i čitale sve to ? "Odbor za posteljinu, majice, jastučiće, mafine", a kojima je zadatak da prate kad im "puleni" poruče da im je mesečnica i da čekaju poklone, nebi smeo da bez roditeljske dozvole koriste i štampaju slike maloletne dece na nekakve jastučiće i mafine pa da milioni ljudi gledaju tu decu. A neki će reći (kao i Miljani) da je nemoralno i ružno "pored slika dece oni se "jašu". Sad očekujem pitanja i komentare "na ovu temu" jer, gledaoci su uvek u pravu, kaže Lepi.