PRVE SLIKE BEBICE NAKON MILJANINE DISKVALIFIKACIJE: Otkriveno u kakvom je stanju!

Autor:

Zadruga

23.01.2024

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Evo u kakvom je stanju Nenad Macanović Bebica nakon Miljanine diskvalifikacije!

PRVE SLIKE BEBICE NAKON MILJANINE DISKVALIFIKACIJE: Otkriveno u kakvom je stanju!

Foto: TV Pink/printscreen, shutterstock

Tokom celog dana, rijaliti učesnica Miljana Kulić je bila u sukobu sa Nenadom Macanovićem Bebicom, pokazujući negativnost kako prema ostalim takmičarima, tako i prema sebi. Ipak, situacija je eskalirala do te mere da je došlo do njene diskvalifikacije iz rijalitija "Elita 7". Nakon što je Veliki šef obavestio sve takmičare da je Miljana zvanično diskvalifikovana i da će snositi najstrože sankcije i posledice prema ugovoru, javnost je bila zainteresovana za trenutnu situaciju Nenada Macanovića Bebice.

 

Nenad Macanović Bebica, koji je bio meta nasilnog napada kada ga je Miljana gađala šoljom u glavu, uspeo je da izbegne ozbiljne posledice i trenutno se nalazi u Beloj kući, na sigurnom. Obezbeđenje i ostali takmičari su reagovali brzo i sprečili Miljanu da načini ozbiljnije posledice, što je olakšanje donelo nekim takmičarima.

Bebica se nalazi u krevetu sa Teodorom Delić, njegovom devojkom. Njih dvoje su spavali i odmarali za večerašnju žurku, koja će sigurno doneti nove priče o kojima će se dugo pričati. 

Podsetimo, nakon diskvalifikacije, Miljana Kulić uzela je telefon i prvo šta je uradila, pozvala je bivšeg dečka Lazara Čolića Zolu, sa kojim se dogovarala da li će ona otići za Beč, ili će on doći po nju. 

- Halo, ej Zola, gde si? Je l' možeš da uključiš kameru? - počela je Miljana. 

Šta se dešava? - upitao je Zola, pa uključio video poziv. 

- Uključi kameru! Je l' me čuješ? Je l' me vidiš? Loš ti je internet! Odjekuje, ne čujem te! - priča Miljana kroz osmeh, kada je ugledala Zolu, pa nastavila:

- Na pumpi! Čoveče, na pumpi! Snimi da vidim ko je s tobom!

Kulićeva je prišla Macanovićevom krevetu i, dok je on spavao, prišunjala se sa šoljom u ruci i zafrljačila ka njegovoj glavi. Učenici koji su bili pristuni u spavaćoj sobi su odmah pritrčali kako bi je razdvojili od njega, a zatim je hitno i izvedena iz Bele kuće.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading