OSVETA ALEKSANDRE NIKOLIĆ! Objavljeno OTVORENO PISMO, trudna starleta HITNO pokreće akciju za sve!

Autor:

Zadruga

20.01.2024

09:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Nikolić počela da koristi svoju popularnost!

OSVETA ALEKSANDRE NIKOLIĆ! Objavljeno OTVORENO PISMO, trudna starleta HITNO pokreće akciju za sve!

Foto: ST/Nikola Mutić/Dragan Kadić

Na nedavno objavljenom Instagram profilu trudne starlete Aleksandre Nikolić izazvala je dosta pažnje među njenim pratiocima. Naime, Aleksandra je zatražila od svojih fanova da joj se jave privatno kako bi im dala link ka jednom profilu koji bi trebalo da blokiraju. Ova situacija je izazvala diskusiju među javnošću i postavlja se pitanje da li je u redu koristiti svoju popularnost na ovakav način i koliko je odgovorno pozivati svoje pratioce da prijavljuju profile.

Aleksandra Nikolić je postala poznata javnosti kao učesnica rijaliti programa, a kasnije i kao influenserka na društvenim mrežama. Njena popularnost je izuzetno velika, a broj pratilaca na Instagramu se meri u stotinama hiljada. Kao javna ličnost, ona ima uticaj na svoju publiku, te je svaki njen postupak pod lupom javnosti.

Foto: Instagram.com printscreen

Aleksandra Nikolić Instagram

 


U poslednjem postu na svom Instagram profilu, Aleksandra je zamolila svoje pratioce da joj se jave privatno kako bi dobili link ka profilu koji bi trebalo da blokiraju. Ova situacija je izazvala podeljene reakcije među njenim pratiocima, ali i širom društvenih mreža. Dok su neki podržali ovakav potez i istakli da je važno reagovati na neprimerene ili štetne profile, drugi su se zapitali da li je ovo odgovoran način korišćenja svoje popularnosti.

Kao javna ličnost, Aleksandra Nikolić ima uticaj na svoje pratioce. Njene reči i postupci mogu imati veliki uticaj na mlade ljude koji je prate, te je važno da bude svesna svoje odgovornosti. Pozivanje svojih pratilaca da prijavljuju profile može imati dalekosežne posledice, stoga je važno da javne ličnosti pažljivo razmotre svoje postupke i uticaj koji imaju na svoju publiku.

Foto: ATAImages

Aleksandra Nikolić i Filip Car

 


Pitanje da li je u redu koristiti svoju popularnost kako bi se pratioce pozvalo na određene akcije je kompleksno i zahteva pažljivo razmatranje. Javne ličnosti poput Aleksandre Nikolić imaju priliku da utiču na svoju publiku na pozitivan način, te je važno da budu svesne odgovornosti koju nose. U krajnjem, važno je da javne ličnosti budu svesne uticaja koji imaju na svoje pratioce i da koriste svoju popularnost na odgovoran način.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Melanija

20.01.2024 10:49

Sasvim je u pravu kada policija za sajber kriminal neće da reaguje onda oni koji to mogu neka se bore samo. Svedoci smo serije samoubistva pojedinih vlogera, jutjubera, tiktokera i onli dans od hejteri koji su ih proganjani. Najsvežiji slučaj je samoubistvo Janjuševog brata.