OBJAVLJENO GDE SE SADA NALAZI ALEKSANDRA NIKOLIĆ: Zvanično NAPUSTILA Cara, a sada je uhvaćena OVDE!

Autor:

Zadruga

27.12.2023

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Nikolić se nakon burnog perioda okrenula veri i Bogu.

OBJAVLJENO GDE SE SADA NALAZI ALEKSANDRA NIKOLIĆ: Zvanično NAPUSTILA Cara, a sada je uhvaćena OVDE!

Foto: Instagram.com, ST/Nikola Mutić

Filip Car i Aleksandra Nikolić

Nakon turbulentnog perioda provedenog u Crikvenici, pobednica "Zadruge 6" Aleksandra Nikolić je napustila Hrvatsku i raskinula romansu sa Filipom Carem. Iako su zajedno obeležili Aleksandrinu krsnu slavu Svetog Nikolu, njihov odnos je doživeo preokret nakon što je Aleksandra odlučila da otprati Cara sa društvenih mreža i obriše sve zajedničke fotografije.

Nakon turbulentnog perioda, Aleksandra se danas oglasila iz crkve na Kalemegdanu, tražeći utehu posle burnih dešavanja. Na svom Instagram profilu je podelila fotografiju sa svetog mesta, uz simboličnu poruku: "Bože, ti si najveći", praćenu emotikonom srca.

Foto: Instagram.com

Aleksandra Nikolić Instagram

 


Nakon što je Aleksandra blokirala Filipa, on se oglasio iznoseći svoju stranu priče. "Istina je, zamisli to! A kako je otišla u Beograd, zamisli, još se sinoć i posvađamo. Otišla je u Beograd. Je l' znaš, ona je strani državljanin pa ne može dok ne dobije prijavu boravka da boravi u državi duže od 3 meseca, a kako joj pamet smeta, sinoć se naljuti i blokira me i obriše slike", napisao je Car u jednoj poruci.

Foto: ST/Nikola Mutić/Dragan Kadić

Aleksandra Nikolić i Filip Car raskinuli

 


Njihov odnos je mesecima bio jedna od glavnih tema medija, a nakon raskida je usledilo pomirenje, praćeno odlukom da započnu zajednički život u Crikvenici. Međutim, izgleda da je i to kratko potrajalo, te je Aleksandra odlučila da napusti Hrvatsku i raskine romansu sa Carem.

Ova nova preokretljiva situacija dodatno je pojačala interesovanje javnosti za njihovu romansu i privatni život. Ostaje da vidimo kako će se dalje odvijati situacija između Aleksandre Nikolić i Filipa Cara.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Fiki

28.12.2023 00:20

Ovoj "moralnoj" bog ne može pomoći jer je zaposednuta droljastim đavolom. Pokazalo se to na hiljade puta... Veliko je ona zlo koja do podne promeni dva partnera.

Nensi

28.12.2023 18:11

@Fiki - Bojis li se boga, sto ovako govoris za osobu koja nosi malo bice u sebi.Aleksandra svu srecu ti zelim,cuvaj sebe i bebicu.

dušanka

28.12.2023 05:17

fuj za Aleksandru...ZLO NEVIĐENO...je ona...i Filipa je prevela žednog preko vode...