ALEKSANDRA NIKOLIĆ POKAZALA TRUDNIČKI STOMAK: Dva meseca pred porođaj, imala je VAŽNU PORUKU!

Autor:

Zadruga

14.01.2024

21:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Nikolić pokazala trudnički stomak u sedmom mesecu trudnoće.

ALEKSANDRA NIKOLIĆ POKAZALA TRUDNIČKI STOMAK: Dva meseca pred porođaj, imala je VAŽNU PORUKU!

Foto: Instagram.com/filip_car_capo_ck

Starleta Aleksandra Nikolić, koja je nedavno ušla u sedmi mesec trudnoće, nedavno je oduševila javnost svojom pojavom u prazničnom duhu. Pozirajući pored jelke, nasmejana i ponosno držeći svoj trudnički stomak, ona je uputila praznične čestitke i poruke ljubavi.

Ponosna trudnica nije krila svoje oduševljenje ovim posebnim periodom života, a mnogi pratioci su se složili da joj trudnoća izuzetno prija. Njena radost i sreća su očigledni, a mnogi su istakli kako joj trudnički sjaj izvanredno pristaje.

Foto: Instagram.com

Aleksandra Nikolić Instagram

 


Ova poznata ličnost, čije ime je često na meti javnosti, ovog puta je svojom pojavom i porukama poslala snažnu i inspirativnu poruku o radosti majčinstva i lepoti trudničkog perioda.

Njeni pratioci na društvenim mrežama su se oduševili ovom objavom, te su se komplimenti i reči podrške samo nizali. Mnogi su istakli koliko im znači što mogu da prate njen trudnički period i što ona sa njima deli ove posebne trenutke.

 


Aleksandra Nikolić je još jednom pokazala da trudnoća može biti period ispunjen radosti, sreće i ljubavi, te da je lepota majčinstva nešto što treba slaviti i istaći. Njen trudnički sjaj je neosporno zračio na ovoj fotografiji, ostavljajući utisak sreće i spokoja.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Republika (@republika.rs)

 


Njena iskrena poruka pratiocima je sigurno raznežila mnoga srca, a njen primer je podsetio mnoge da je radost trudnoće nešto što treba slaviti i u čemu treba uživati.

 

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading