NOSILA JE JANJUŠEVU KOSU VRAČARI! Ovako je njegova majka pričala o Maji Marinković, a EVO gde je otišla, da SPASI SINA!

Autor:

Zadruga

09.01.2024

16:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Janjuševa majka nije podnosila starletu, dok snajku Enu obožava.

NOSILA JE JANJUŠEVU KOSU VRAČARI! Ovako je njegova majka pričala o Maji Marinković, a EVO gde je otišla, da SPASI SINA!

Foto: republika, printscreen/instagram.com/janjuseviccmihailo/

Janjušev amajka

Desanka, majka Marka Janjuševića Janjuša ne dolazi sebi od bola, nakon što joj se mlađi sin Mihailo Janjušević ubio u Beogradu. Njena tuga ne jenjava, a svakim danom joj je sve gore, budući da više nikad neće videti ni zagrliti svog mezimca sa kojim je bila jako bliska.

Republika

Foto: instagram.com/mali_janjus

Janjuševi roditelji nemi od bola

Koliko je Desanka bliska sa svojim sinovima i koliko prati svaki njihov korak, govori i činjenica da je otvoreno bila protiv Janjuševe veze sa Majom Marinković, dok s druge strane nije krila koliko voli njenu snajku Enu, za koju je uvek imala samo reči hvale.

Maja je vračari nosila njegovu (Janjuševu) kosu. Ona nam neće preći prag. Idem na Ostrog da spasim sina - rekla je tada Desanka za Svet, pa dodala da je sigurna da je njenom nasledniku nešto uvračano:

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maju Marinković nije volela Janjuševa majka

Rodila sam lepo dete, a eto šta uradi u tom rijalitiju. Ja ništa od svega što radi ne mogu da prihvatim. Podržavam svoju snaju i unuku. On je pogrešio. Ušao je u taj rijaliti i napravio sebi problem. Iskvariše ga te žene. Sve se lepe za njega ko da nema nijedan drugi muškarac.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Janjuš se okrenuo porodici, niko ga više ne zanima

Inače, Desanka je bila najviše vezana za mlađeg sina Mihaila, sa kojim je bila u svakodnevnom kontaktu, nakon što je napustio porodičnu kuću u Prijepolju i doselio se u Beograd. Vest da je on izvršio samoubistvo nju je potpuno slomila, te ni danas ne veruje da svog miljenika više nikad neće videti, kao i da se više nikada neće čuti sa njim.

Republika

Foto: republika

Janjuševa majka nema od bola nakon smrti sina Mihaila

Podsećamo, Mihailo Janjušević (27), najmlađi brat takmičara "Elite" Marka Janjuševića Janjuša, oduzeo je sebi život vešanjem 25. decembra 2023. godine, a sahranjen je dva dana kasnije u rodnom Prijepolju. Janjuš ne može da se oporavi nakon njegove tragične smrti, a svakodnevno posećuje Mihailov grob.

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
Taki

09.01.2024 17:18

Jeli ljigo Prijepoljska nisi podnosila Maju a tvoj kockar i bilmez joj napravi dete...e zato vas kazna stigla. Nije slučajno što ti se sin obesio i ti ćeš uskoro veštice...

Sanja

21.01.2024 19:10

@Taki - Kako vas nije sramota tako šta napisat. Ko voli Maju taj nije tacan u glavi

Srdoje

09.01.2024 19:24

Lici na Divnu DNK .Maja je svakakva ali nema veze sa takvim bapskim pricama

Sabac

10.01.2024 02:29

Lepi se janjus za devojke sa parama. Bolje bi bilo da je sina naucila da radi a ne da se zaduzuje neradnik. Dobro da se Maja oslobodila gada.