MIHAILOVE TAJNE JE SAMO ONA ZNALA, BILA JE NJEGOV ŽIVOT! Janjušev brat je MAJCI govorio sve!

Autor:

Zadruga

09.01.2024

15:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Janjuš danima ne dolazi sebi nakon porodičnbe tragedije.

MIHAILOVE TAJNE JE SAMO ONA ZNALA, BILA JE NJEGOV ŽIVOT! Janjušev brat je MAJCI govorio sve!

Foto: republika, Instagram

mihailo

Nekadašnji košarkaš i učesnik rijalitija ''Elita 7'' Marko Janjušević Janjuš ne može da dođe sebi nakon velike porodične tragedije koja ga je zadesila. Nakon što mu se rođeni brat Mihailo Janjušević ubio, tako što se obesio u stanu u Beogradu gde je živeo, on više nije onaj isti.

Republika

Foto: republika, ATA Images

Janjuš ne dolazi sebi nakon što mu se brat ubio

Kako je i sam Janjuš nedavno otkrio pokojni Mihailo je imao najbolji odnos sa njihovom majkom Desankom, sa kojom je bio svakodnevno u kontaktu. Ona je znala svaki njegov korak i Mihailo pred njom nije imao tajne.

Republika

Foto: St-P. Divac, printscreen/instagram.com/janjuseviccmihailo/

Janjuš sa pokojnim bratom Mihailom

- Voleo je majku našu najviše, ona je bila njegov život, dan nije prošao da se nisu čuli. Nikada ništa nije ukazivalo nikada, to me i boli i mene i moju porodicu. Niko nije znao da bilo koji problem ima, niko, a jadan je sigurno mozda i imao a ćutao. Sa majom se stalno čuo, ona je znala sve njegove tajne - rekao je Janjuš nedavno, pa dodao da bi voleo da mu se brat poverio ako je imao neki problem, da ga zajedničkim snagama reše:

Republika

Foto: republika, printscreen/instagram.com/janjuseviccmihailo/

Janjuševa majka sa pokojnim bratom Mihailom

 - Da mi je samo rekao, pa šta god da je rešio bih. Sve se da rešiti, osim nažalost stvari koje je uradio. Ništa nismo pronašli, osim da je postavio sliku na svom telefonu svoje majke sa srcem ispod oka ,i samo njenim kontaktom u telefonu, zadnje što je poslao našoj mami bila su 3 srca... Od tog trenutka mu se izgubio svaki kontakt i niko nije mogao da ga dobije..do dana kada se ušlo u njegov stan i zatekli šta smo zatekli.

Podsećamo, Mihailo, inače mlađi brat poznatog rijaliti učesnika Marka Janjuševića Janjuša, ostavio je porodicu i prijatelje u dubokoj tuzi. Mihailo je sahranjen u Kolovratu, naselju u Prijepolju, nedaleko od njihove porodične kuće. Porodična kuća Janjuševića zauvek je ispunjena velikim bolom i tugom.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading