PUČE BRUKA NA BOŽIĆ! Ovim zadrugarskim parovima NIŠTA NIJE SVETO - razvlačili se od toaleta do kokošinjca! (FOTO)

Autor:

Zadruga

07.01.2024

05:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Celo imanje se orilo od njihovih uzdaha, publika ih žestoko osudila!

PUČE BRUKA NA BOŽIĆ! Ovim zadrugarskim parovima NIŠTA NIJE SVETO - razvlačili se od toaleta do kokošinjca! (FOTO)

Foto: Pixabay.com, Promo

Zadruga

Ljubavni odnosi u rijalitiju već odavno nisu ništa strano, ali ovi parovi su ipak uspeli sve da šokiraju svojim vrelim akcijama za koje nisu birali ni mesto, ni vreme. 

Na najradosniji hrišćanski praznik Božić u Beloj kući se tradicionalno organizuje slavlje, međurim neki su rešili da ga zamene onim u ličnoj režiji, te se predali niskim strastima.

Naime, prošle godine, nakon proslave Božića u Šimanovcima, Maja Marinković i Filip Car prepustili su se uživanju ispod njenog jorgana u spavaćoj sobi.

Iako je Hrvat u "Zadruzi 6" ostvario vezu sa Aleksandrom Nikolić, sa kojom sada čeka dete, u par navrata im je veza pucala i to uglavnom zbog Maje Marinković, koja im je na kraju uticala na odnos i napolju.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja Marinković i Filip Car su se odlično slagali u krevetu

Njih dvoje su prošlog Božića započeli vrelu akciju, ne mareći što su neki zadrugari oko njih budni. Maja je zajahala Filipa i ubacila u petu brzinu. Posle žestoke akcije, razgovarali su o tome kako su oni prijatelji s povlasticama, te da je Maja navikla na njegov promenljivi karakter i sklonost da često menja žene.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Lazar Čolić Zola i Miljana Kulić su za ovaj Božić razdbojeni zbog njegove diskvalifikacije

Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola , koji ovaj Božić provode razdvojeni, zbog toga što je on diskvalifikovan, prošle godine su imali privilegiju da najradosniji hrišćanski praznik provedu na Rajskom ostrvu, gde su iskoristili priliku da se prepuste strastima.

Foto: Printscreen

Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola prošlog Božića na Rajskom ostrvu

Tako su njih dvoje izmali žestoku akciju prvo na Badnji dan, a zatim i na Božić, pa je celo Rajsko ostvro odzvanjalo Kulićkinim uzdasima. 

Nekadašnji zadrugari Marko Osmakčić i Viktorija Mitrović, koji nisu birali ni mesto ni vreme za svoje svakondevne odnose, nisu zaobišli ni praznik, a Dalila Dragojević ih je baš na Božić zatekla usred akcije u WC.

Republika

Foto: Printscreen

Dalila Dragojević zatekla Viktoriju i Marka usred akcije u toaletu

Iako zvanično nisu bili u vezi, oni su vrlo često urpažnjavali odnose. Tako su i tokom Božićne žurke u Beloj kući otišli u toalet i razmenjivali strasi u tuš kabini, dok nije naletela cimerka koja je ostala zgrožena prizorom. 


Nadežda Biljić 2021. godine nije propustila da overi i Božić sa sadašnjim suprugom Tomom Panićem, nakon što je svojevremeno zgrozila javnost kada je u "Zadruzi 2" imala se*s u kokošinjcu sa Mikijem Đuričićem na Vaskrs i ostala obeležena po tome. 


Pevačica i maneken su se u rijalitiju žestoko svađali, pa ni Božić nije bio izuzetak.

 Međutim, kako je posle svađe sve slađe, tako im je i praznična vrela akcija u rehabu, dobrodošla.

Biljićka je nevenčanog supruga, s kojim ima dete, prvo oralno zadovoljila, spustivši se ispod pokrivača do njegovog medunožja, a onda su nastavili da akcijaju u zanosu strasti.

 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading