ANA ĆURČIĆ PROGOVORILA O AFERI ROLEKS: Evo šta se dešava sa satom Ace Bulića! ŠOK ISTINA (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sat Ace Bulića skuplja prašinu!

Bivša učesnica rijaliti programa "Zadruga", Ana Ćurčić, otvorila nam je vrata svog novog stana na Novom Beogradu, a u jednom momentu iskrenog razgovara za Republiku se osvrnula i na nekadašnju najveću ljubav, biznismena Acu Bulića.

Naime, Ćurčićevu smo pitali da li će kojim slučajem, za Novu godinu bivšem partneru Aci Buliću pokloniti famozni sat poznatog brenda "Roleks", s obzirom na to da ga je ona dobila od njega na kraju šeste sezone "Zadruge".

Jao, taj čuveni "Roleks"... Ne, neću mu pokloniti "Roleksa", ja njemu poklanjam svaki dan tako što sam tu i što sam mu prijatelj, a da li ću mu kupiti nešto za Novu godinu, da, naravno da hoću. Ali za "Roleks" zaista nisam u situaciji, a i ne ide da baš žena, drugarica, prijatelj, šta god, kupuje "Roleks". Ma, ide, naravno, nego ti kažem, pusti "Roleks", to je najmanji problem! (smeh) Znaš šta, mnoge ljude boli taj čuveni "Roleks". Ja više ne znam šta se dešava s tim... Evo, ja ga u poslednje vreme i ne nosim uopšte. Stoji u fioci u svojoj kutiji. Treniram, skini, stavi, odviknem se, pa ga onda nosim... Evo, ti si mene sad podsetio na njega - priznaje Ćurčićeva, te dodaje da ima udvarača, ali da nije spremna za novu ljubav:

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić/Nikola Mutić, Pixabay.com

Ana Ćurčić o Roleksu Ace Bulića

Ja udvarače imam, i to dobre udvarače, veruj mi. Ali, nisam za ljubav, a i nisam ni za varijante da idem na nešto "na pola". Lepo mi je što se družim i to je sve. Našla sam mir u sebi, u svom novom domu i uz svoju decu, muškarac mi ne treba do daljnjeg!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading