DOK JANJUŠ SAHRANJUJE BRATA, EVO ŠTA RADI ANELI: Kamera sve usnimila, ni ne sluti na porodičnu TRAGEDIJU koja ga je zadesila!

Autor:

Zadruga

27.12.2023

14:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ahmićeva nema predstavu o paklu kroz koji prolazi njen izabranik!

DOK JANJUŠ SAHRANJUJE BRATA, EVO ŠTA RADI ANELI: Kamera sve usnimila, ni ne sluti na porodičnu TRAGEDIJU koja ga je zadesila!

Foto: Republika.rs, pink/printscreen

Marko Janjušević Janjuš danas je u rodnom gradu Prijepolju sahranio svog najmlađeg brata, Mihaila Janjuševića, koji je pre dva dana počinio samoubistvo. Bivši košarkaš je istog dana izveden iz rijalitija "Elita", kako bi mu saopštili tragične vesti, a sinoć je stigao u porodičnu kuću sa telom pokojnog brata. 

Janjuš je tokom boravka u rijalitiju ušao u emotivnu vezu sa Aneli Ahmić, iako je dugo poricao svoje emocije, odlučio je da joj se prepusti i posluša svoje srce. Međutim, njih dvoje su poslednjih dana imali jako turbulentan odnos, pa je više puta dolazilo do raskida i pomirenja, a Ahmićeva nema predstavu zbog čega ja Janjuš izvedem iz rijalitija i kakva tragedija je zadesila njegovu porodicu. 

Ona je danas tokom sahrane Janjuševog najmlađeg brata sedela u perionici sa cimerima i pomagala Mileni Kačavendi da osmisli koncept današnje radio-emisije "Amnezija". 

Još uvek nije poznato da li će i kad će Janjuš da se vrati u "Elitu", a sigurno je da će sve mnogo potresti kad saznaju kakva tuga je zadesila njegovu porodicu. 

Janjuš je danas na sahrani svog najmlađeg brata Mihaila bio jako potresen, a pre nego što je sanduk spušten u raku bivši košarkaš je svog pokojnog brata molio za oproštaj jer godinama nisu razgovarali. 

Prerano si otišao, brate moj, iako si najmlađi, bio si najsnalažljiviji od svih nas, pogotovo u onom losem gradu… Naša sećanja će biti lepa na tebe, a ono što ti nikada nisam rekao jeste koliko mi značiš brate, koliko te volim, a moglo je drugačije. Tamo gore te čeka deda koji ti je dao ime... Imaćete o čemu da pričate. Za sve što nije bilo kako treba, molim te, praštaj. Skočio bih za tobom dole - jecao je Janjuš na grobu svog pokojnog brata. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
Montenegro

27.12.2023 14:54

Odakle je Aneli porjeklom,ima divne oci kao da su porjeklom iz Malezije ? Ako ce misliti sa glavom ,Janjus treba da se pomiri sa zenom i svoju porodicu odrzi na okupu.Oni ga sad svi trebaju vise nego ikada.Aneli je lijepa,atraktivna ,duhovita,harizmaticna ali sve je to nedovoljno kada je porodica u pitanju ,Janjusev priroritet treba biti Krunica ,Ena i njegovi roditelji,brat